USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як у Луцьку боротимуться з водіями маршруток, які порушують ПДР

8 Липня 2015 09:44
Фіксувати на відео випадки, коли водії маршрутних таксі порушують Правила дорожнього руху, та надавати ці матеріали в управління транспорту пропонують у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради 8 липня.

Член виконкому Олег Бондарук зауважив, що неодноразово був свідком того, як водії маршруток порушують Правила дорожнього руху, наприклад, їхали на червоне світло. Він поцікавився, на яку електронну адресу можна надсилати відео, на якому зафіксовані такі порушення, адже для працівників УДАІ запис із відеофіксатора не є доказом.

Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк відповів, що постійно проводиться робота з директорами підприємств, які зобов’язані проводити водіям інструктаж щодо дотримання Правил дорожнього руху.

Своєю чергою, перший заступник міського голови Тарас Яковлев запропонував такі відеозаписи оперативно надсилати в управління транспорту та зв’язку. Відповідно, на кожному з підприємств-перевізників інженер із техніки безпеки праці вживатиме заходів. Після цього, у разі потреби, можна здійснювати санкції стосовно перевізника у межах трудового законодавства.

Секретар міськради Сергій Григоренко розповів, що сам записував номери водіїв-порушників, після цього водіїв маршруток викликали на бесіду, навіть був один випадок, коли перевізник звільнив такого водія. Відтак, він пропонував у подібних випадках спочатку викликати порушника та директора підприємства-перевізника на профілактичну бесіду, а у разі повторного порушення застосовувати санкції під час засідання виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лана Показати IP 8 Липня 2015 09:56
Тіньовий бізнес процвітає, бо водії повинні давати квитки за проїзд (вони тільки лежать біля нього і то не завжди). Музику повинні слухати вдома, бо їдуть люди різні, які люблять слухати, а є такі, що не люблять, їздять хворі, що болить голови і т.д. Маршрутні таксі брудні, брудні перила і вікна. А що казати про далекі рейси, наприклад в райони... там музика шансон, який заборонений в громадському транспорті, квитки взагалі не видає водій. Квитки можна купити в касі вокзалу, а контролер при посадці не перевіряє. Водій відїхавши від вокзалу стає і збирає гроші. Ось вам і економічний злочин.
Дмитро Показати IP 8 Липня 2015 10:01
Як Я зрозумів, це прості люди бубудть виконувати обо*язки ДАІ? Може давайте вже хай прості люди почнуть скидатися на пенсії пенсіонерам, виплати соціальним верствам населення і т.д..? Звичайно, легше все переложити на плечі народу, аніж зобов*язати відповідні органи просто виконувати свою роботу
Віктор до Дмитро Показати IP 8 Липня 2015 11:16
Давно відома істина: хочеш зробити якісно – зроби сам
Джмол Показати IP 8 Липня 2015 10:04
А яким чином боротися з маршрутками, вихлоп яких постійно труїть лучан?
Анонім до Джмол Показати IP 8 Липня 2015 11:37
а їм хозяїва довідки купили в ДАЇ,що вихлоп в нормі...
Джмол до Анонім Показати IP 8 Липня 2015 13:13
Зачить і дим від згорілого автобуса можна буде кваліфікувати як екологічно чистий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus