USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь мою» студенти СНУ «підняли» на вершину гори Буковель.ВІДЕО

8 Серпня 2013 11:46
Понад двісті студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки повернулись із гірськолижного курорту Буковель.

У рамках реалізації програми «Здоров’я лучан - запорука майбутнього» благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк», яка передбачає оздоровлення талановитої та обдарованої молоді, вони отримали путівки на десятиденний відпочинок, поінформували у прес-службі Фонду.
Усю безтурботність та яскравість студентського життя волиняни втілили у програмі свого відпочинку. Встигли підкорити кілька гірських вершин, серед яких і височенна Говерла. «Та втома у Карпатах розвіюється вмить, і ноги самі несуть до наступних цікавинок», - розповіли студенти.
Наприклад, на горі Буковель, куди любителі «пасивного» відпочинку дістаються лише за кілька хвилин на підйомнику, можна стати справжнім трембітарем. Гуцульський музика з радістю демонструє свої вміння та вчить новачків. А в долині - не менш цікаві розваги. Варто спробувати перетворитися на вершника чи велосипедиста, або торкнутися неба серед верхівок столітніх смерек у спеціально облаштованому екстрім-парку.
«Дуже подобаються гірські прогулянки. Ти ніби і втомлюєшся, але ця втома приємна. Та й природа, яка зустрічає тебе дорогою, неперевершена, кожна квітка, кожна комашка-мурашка цікава», - поділилася враженнями про відпочинок студентка інституту філології та журналістики Ольга Поліщук. Її колеги Тетяна Бондарук та Владислава Жорняк також у захваті від літнього Буковелю.
У повідомленні йдеться, що приємно здивували гостей Буковелю студенти інституту мистецтв, які й на відпочинку не забували про свої здібності і на прохання гостей курорту радо їх демонстрували. Серед карпатських гір пісня «Волинь моя» у їх виконанні надихала, бадьорила та єднала.
Нові друзі, яскраві спогади та сотні фотографій – такі карпатські скарби привезе на Волинь кожен зі студентів. І кожен мріятиме й наступного року потрапити в число буковельських гостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus