USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волиняни на Мегаподії: студія «Квартал 95» і Дзідзьо – на одній сцені

14 Вересня 2015 13:27
Грандіозний звітний концерт у Рівному підготувала івент-агенція «Мегаподія» у день свого третього Дня народження. Під час свята артисти студії «Квартал 95» зіграли свої найкращі виступи, а Дзідзьо згадав друга Кузьму і допоміг освідчитися у коханні.

Цей захід представники агенції назвали звітним, адже вважають, що вже час розповісти, наскільки успішно вдавалося досі організовувати концерти у великих і малих містах України.

Це три роки, коли концерти «Мегаподії» стали масштабнішими у рази, публіки збиратися стало все більше, а запрошені виконавці – це вже найуспішніші проекти в Україні.

Один із таких концертів 13 вересня івент-агенція «Мегаподія», директором якої є Роман Яворський, організувала на стадіоні «Мототрек» у Рівному. Чимало серед гостей свята було і волинян.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини вони розповіли, що виступ таких артистів в один час і на одній сцені – це те, заради чого варто було приїхати у сусіднє місто. А розважали того вечора присутніх неперевершені артисти студії «Квартал 95» і вже незмінний гість Рівного – «Дзідзьо».

Але на початку свята відбувся анонсований заздалегідь розіграш призів. А це - грошовий сертифікат на 400 гривень, подарункові набори від спонсорів, а найцінніший був подарунок – це iPhone 5S.
Кілька тисяч відвідувачів, які умістив рівненський стадіон, уже з нетерпінням чекали на виступ студії «Квартал 95». І щойно ведучий заходу представив артистів, як з трибун зірвалася неймовірна хвиля гучних овацій.

«Меня зовут Ваван, а это - Жека кучерявый», - розпочав виступ «кварталівців» Володимир Зеленський. Він привітав «Мегаподію» з третьою річницею і побажав розквіту. А всім нам – миру в єдиній Україні.
Найбільше артисти, як завжди, жартували про політику, мотивуючи це тим, що про неї вже говорять не лише дорослі, але й діти. Тому особливо глядачам припав до смаку виступ за участю «Дмитра Кисельова» та інспектора ДАІ, який зупинив «російського» телеведучого дорогою в окупований Крим.

«Плохая новость – на 52 году жизни...

продолжил жить Дмитрий Киселев. День рождения он решил отметить в своей крымской резиденции. Странно, что он туда доехал… живой…», - заводили публіку жартами артисти «Кварталу».
Завершили вони свій виступ піснею, яку присвятили незалежній Україні.
До слова, заради комфортного перебування глядачів на стадіоні команда «Мегаподії» подбала про облаштування великої сцени, забезпечила якісний звук, спеціальну дитячу зону, віп-зону. Крім того, весь захід обслуговувало 200 осіб – представники агенції, охоронці та волонтери.
Попри те, що хоч і зрідка та все ж накрапав дощ, гостей свята на стадіоні ставало все більше. Всі чекали на виступ гурту «Дзідзьо». Градус позитивного настрою наростав. Адже у якому б місті не виступав цей кумедний колектив – він збирає аншлаги.

«Шкода, що не записав відео для мами, коли «Квартал 95» грав у «Дзідзьо» на розігріві. Вона б потішилася», - розпочав із жартів найбільший бородань колективу. І одразу ж розкидав на присутніх свої диски та іменні футболки.
Не обійшлося на святі і без несподіванки. Рівнянин Ігор вирішив освідчитися свої коханій просто на сцені під час виступу колективу. Його дівчина Ірина трохи змусила хвилюватися хлопця. Її появи чекали всі. Після цього всі дружньо підспівували артистам їхню романтичну пісню «І love you».
Усі навколо швидко забули про холод і дрібний дощик. Танцювали від малого до старого. Дзідзьо навіть пожартував, мовляв, якщо градус настрою серед глядачів буде спадати, наступного разу рівняни змушені будуть їхати на концерт гурту до Луцька.


Бородань із музикантами також закликали присутніх вшанувати світлу пам’ять Кузьми Скрябіна, який ще рік тому спільно з музикантами виступив на рівненській сцені. Згадали артисти і про військових у зоні проведення антитерористичної операції. Їм музиканти теж присвятили пісню.

В цілому, завершення святкування було надзвичайно помпезним. Ще довго чулося на вулицях Рівного захоплення відвідувачів від свята, яке їм подарувала івент-агенція «Мегаподія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus