USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські хлопці нажартували на 5 тисяч гривень. ФОТО

3 Листопада 2013 11:55
Двоє волинян взяли участь у популярному шоу «Розсміши коміка» та зуміли насмішити гумористів на п’ять тисяч гривень.

Так, делегати від команди КВН «Замок Любарта», яка виступає за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», Назар Пащук та Роман Холод взяли курс на Київ, щоб спробувати розсмішити двох українських гумористів – Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

Знайомлячись з коміками, Роман розповів, що навчається у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки, в той час як Назар вже працює. Пан Зеленський побажав юнакам виграти якомога більше купюр з зображенням відомої поетеси. І, схоже, його слова стали пророчими.

Змагаючись на першому рубежі, хлопці показали мініатюру про урок географії, дівчину в нічному клубі, та наочно продемонстрували хлопчика, у якого ламається голос під час бійки у дворі. Тисячу гривень, за п’ять секунд до закінчення першої хвилини, дуету приніс Діма Білан – точніше, сценка про відомого поп-виконавця.

На та досягнутому хлопці вирішили не зупинятись. Взявши другу хвилину, показали мініатюру про найвідповідальнішу прибиральницю та Павла Зіброва і його золоті хіти. Та п’ять тисяч дуету принесла дівчина Наташа з «чоткого райончику».

Випробовувати долю та почуття гумору коміків далі хлопці не наважились – забрали гроші і таким чином вирішили перестрахуватись, щоб повернутись ще раз.

Пропонуємо переглянути фото з популярного шоу.
ВІДЕО - НЕЗАБАРОМ.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2013 23:41
І хотілося б порадіти, але, якщо вже відверто, то дуже здивувала реакція коміків. Не те що не було смішно, а було дуже сумно і прикро, що при такому піарі не було на що дивитись. Можливо так як "на очах" змінюється молодь, так само змінюється і сучасний гумор в сторону американського. "Роман розповів, що навчається у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки" - дословно:"Волинський національний університет імені Лесі Українки". Можливо передачу дуже давно знімали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus