USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські підприємці можуть скаржитися за допомогою Інтернету

23 Липня 2013 10:45
У Держпідприємництві відкрилася телефонна «гаряча лінія». Сьогодні для більш зручного надання роз’яснень Служба створила свій акаунт в скайпі під назвою «Держпідприємництво України».

Відтепер поскаржитися чи отримати консультацію можна, просто написавши повідомлення у скайпі. Роз’яснення надають з питань, які стосуються ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності, регуляторної політики, підтримки підприємництва, надання мікрокредитів, податкового законодавства, нагляду і контролю.

Також нагадуємо, що Служба має власну сторінку в мережі «Facebook», де можна залишити свої повідомлення, прокоментувати висвітлені новини та бути в курсі актуальних змін у сфері підприємництва і не тільки.

Гаряча лінія
З метою підвищення ефективності роботи Держпідприємництва України зі зверненнями громадян, об’єктивного та вчасного їх розгляду Служба відкрила «гарячу лінію».
Графік роботи: з 9.00 до 18.00 з понеділка по четвер, та з 9.00 до 16.45 – у п’ятницю, без перерви на обід, за номером: (044) 285-55-81.
Skype: Держпідприємництво України
(Login: dkrp_hotline)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus