USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські ялинки купуватиме вся Україна

8 Грудня 2010 16:54
Лісівники Волині уже готові запропонувати до Нового року сто тисяч новорічних ялинок і сосонок.

Лісові красуні виростили на спеціальних плантаціях, що займають понад 300 гектарів, - повідомив Укрінформ.

Загалом на цих плантаціях росте більше мільйона семисот тисяч деревець.

Як повідомив головний спеціаліст відділу лісового господарства обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Неводнічик, попит на волинські ялинки та сосонки особливо великий в центральних та південних областях України.

Торік лісівники краю відправили споживачам України 115 тисяч новорічних красунь на загальну суму понад мільйон 800 тисяч гривень. Цьогорічна ціна "зеленого товару" залежить від висоти деревець. І становитиме від 15 до 150 гривень.

Уже наступного тижня лісові красуні можна купити на спеціально облаштованих майданчиках у Луцьку та усіх райцентрах області.

Аби захиститися від браконьєрів, в облдержлісгоспі і створили тимчасові пости на дорогах, задіяли мобільні бригади з працівників державної лісової охорони, міліції та Мінприроди, які будуть патрулювати у лісових зонах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus