USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинян запрошують на Мегамарш у вишиванках

13 Вересня 2013 14:04
Організатори і постійні учасники дійства запрошують усіх, кому набрид холод і похмура погода, прийти грітися 14 вересня на Мегамарш у вишиванках.
Зі слів організаторів свята атмосфера заходу не дасть змерзнути навіть найзатятішим «мерзлякам», інформує Буквоїд.

Розпочнеться Мегамарш традиційно біля музею «Золоті Ворота» об 11:00 невеликим офіційним відкриттям, де виступлять організатори, запрошені гості та музиканти. Далі – власне похід центральними вулицями столиці у вишиванках. Маршрут незмінний: музей «Золоті Ворота» - Софіївська площа - Михайлівська площа - Андріївський узвіз - Контрактова площа - Поштова площа - Європейська площа - Майдан Незалежності – Хрещатик.
Завершиться дійство неофіційною частиною – поїздкою в Національний музей національної архітектури і побуту, що в Пирогово, де на учасників чекатимуть конкурси, пісні та інші забави.
Для участі в заході запрошуються усі охочі, єдина заборона – приносити на марш будь-яку символіку, окрім державної, оскільки захід неполітичний.
Організатори заходу зазначають, що у Києві Мегамарш у вишиванках відбувається уже дванадцятий раз поспіль. Ініціативу в столиці радо підтримують в інших містах, зокрема в Одесі, Євпаторії, Полтаві, Житомирі, Івано-Франківську, а також за кордоном.

У повідомленні йдеться, що традицію Мегамаршів у вишиванках запровадили студенти київських вузів у 2008 році. З того часу в столиці відбулося 11 походів, 3 квартирники, а також низка інших заходів, таких як походи у національних сорочках в кіно, на футбол, виїзди на природу тощо. Цієї ж весни лекцією «Як боротися, аби перемогти» Левко Лук’яненко відкрив Вільний університет Мегамаршу.
Організатори запрошують усіх приєднатися до заходу і привезти з собою друзів. Крім того щорічно захід відвідують відомі громадські та культурні діячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонімус Показати IP 13 Вересня 2013 17:09
влади скидати будуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus