USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Члени ДВК у Луцьку одяглись у вишиванки

25 Жовтня 2015 21:30
Найпатріотичніша виборча дільниця у Луцьку №071086, що знаходиться по проспекту Соборності, 18, і цього року виправдала своє почесне звання. Так, як і під час минулих виборів 26 жовтня 2014 року, усі, як один, члени комісії та частково спостерігачі, увібрались у національний український одяг – вишиванки.

Як розповіла кореспонденту Інформаційного агенства Волинські Новини голова ДВК Галина Шабуніна, увібратись у вишиванки членам комісії запропонувала саме вона, на що колеги охоче погодились.

«Я вважаю, що нині дуже важкий час для нашої країни, оскільки на сході ще не закінчилася війна. До того ж на території не усіх областей вибори розпочалися вчасно, а в деяких регіонах їх зірвали взагалі. Але символ нашої України – синьо-жовтий прапор, тож саме у такій кольоровій гамі ми прибрали кабінки для голосування. Окрім цього, кожен присутній член комісії одягнув вишиванку, якщо не свою, то вишиту маминими руками, а це – лише на добро. Сьогодні молитвою «Отче Наш» ми просили у Бога благословення, аби робота нашої дільниці відбулася на високому рівні. А українські вишиванки на нас говорять про те, що ми хочемо зберегти традиції нашого народу - доброту, ввічливість та взаєморозуміння, для того, щоб обрати свідомих людей, які підуть у владу та будуть жити не для себе, а для нашого українського народу і держави України, яка повинна з часом розквітнути, як сад», - резюмувала жінка.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у 2014 році працівники виборчої комісії також масово увібрались у вишиванки. Тоді вони пояснили, що, дивлячись на вишиванки, у людей виникає відчуття свята. Саме тому такий «дрес-код» на цій дільниці уже став традиційним.

Окрім цього, чимало лучан, які йшли обирати Президента України 25 травня 2014 року також були зодягнуті в сорочки-вишиванки чи інших одяг з елементами національної атрибутики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
пр Показати IP 25 Жовтня 2015 21:36
а толку?
ВВК до пр Показати IP 25 Жовтня 2015 23:24
А толку з твого існування?
українка Показати IP 25 Жовтня 2015 23:02
МОЛОДЦІ!!! Слава Україні!!!!!
Спостережлива Показати IP 26 Жовтня 2015 08:47
це та аферістка яка розікрала волиньвтормет була в містах нестолботдальоних, хамка , грубіянка і все інше жах коли її припинять призначати головою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus