USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка в ефірі ТЕТ палить речі та нищить несмак. ФОТО. ВІДЕО

20 Вересня 2013 14:00
У новому шоу «Моду Народу» на каналі ТЕТ, що має за ціль знищити усі прояви несмаку в гардеробах, бере участь 23-річна ковельчанка Альона, - йдеться на сайті каналу.

Так, на перетворення вирушає 23-річна лікар Альона Попович. Ця самовпевнена блондинка приїхала з Ковеля, де її вважають дуже стильною дівчиною.

Гардероб Альони – стандартний позбавлений смаку набір: міні, стрази й речі з леопардовим принтом.

Данилу Грачову та стилісту Яні Алтуховій буде над чим попрацювати! Але, незважаючи на відверті вбрання, дівчина береже свою цноту, адже, з її слів, щоб віддатися хлопцеві, треба відчути особливу хімію кохання, а з нею такого ще не траплялося, - йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
імє Показати IP 20 Вересня 2013 14:33
далбакі ви далбакі
Рома Показати IP 20 Вересня 2013 16:23
"Ця самовпевнена блондинка приїхала з Ковеля, де її вважають дуже стильною дівчиною... міні, стрази й речі з леопардовим принтом" Дякую, поржав. Дійсно, як для Ковлє, то це самий-самий стиль.
Влад Показати IP 20 Вересня 2013 21:13
я нічого стильного не побачив! тай дівчині мені не симпатична!
Дівчина з іншого життя Показати IP 20 Вересня 2013 21:58
Вульгарная, бесвкусная девица... Ни женственности, ни изящества
Василь Показати IP 21 Вересня 2013 11:49
Дівчині дійсно не завадило би бути трохи скромнішою, а то і хлопці з нею не хочуть мати нічого серйозного через її егоїзм типу "я курулева, а ви плебеї мене не достойні". Це їй зараз 23, і здається що весь світ біля її ніг, а припре тридцятничок, куди всі понти і дінуться (разом із кавалерами). Перевірено. На рахунок її гардеробу, то впринципі в неї були нормальні повсякденні речі. Червоне плаття - БОМБА! :) З того що запропонувала стиліст, гарне тільки зелене плаття, перші два комплекти - шонібудь. Як можна пропонувати людині одяг, який їй не пасує тільки тому що це модно і зараз таке носять? Ну і для фотосесії зробили з неї гламурну пані, такий образ їй аж ніяк не пасує. А от якою вона була, симпатична блондиночка, їй було набагато ліпше. Треба записатися до неї на прийом. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus