USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Навчання в умовах коронавірусу та економічна криза: Ігор Палиця в ефірі «Право на владу»

4 Вересня 2020 00:45
У прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» народний депутат, голова політичної партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця разом з міністрами, колегами-депутатами, журналістами та експертами обговорили поновлення навчання в українських закладах освіти після затяжного карантину, пов’язаного із пандемією коронавірусу. Також дискутували про ситуацію з економікою та імовірним здорожчанням комунальних послуг.

У програмі взяли участь: т.в.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет, народний депутат від фракції «Голос», членкиня комітету ВР з питань освіти, науки та інновацій Інна Совсун, голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики з фракції «Слуга народу» Данило Гетманцев, радник голови Офісу Президента, колишній міністр фінансів України Ігор Уманський, народний депутат від групи «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, телеведуча, журналістка, багатодітна матір Ольга Фреймут, мери кількох міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 3 Вересня 2020 17:56
Фреймут? Так нещодавно лише писали, що вона "корону" підхопила?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus