USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин готував виставку 25 років. ВІДЕО

25 Березня 2013 11:01
З творчістю місцевого фотографа Віктора Давидюка знайомить ковельчан виставкова зала Ковельського історичного музею цими днями. У своїй дебютній експозиції, яка має назву «Життя коротке, мистецтво нескінченне», автор представив близько ста робіт, зроблених ним за 25 років захоплення мистецтвом фотографії, - йдеться на Проковель.

Віктор Давидюк зізнається: фотографія для нього — хобі, стиль життя. Оскільки часто подорожує, на його фотографіях - багато архітектури та пейзажів європейських міст. І, звичайно, рідний Ковель: добре знайомі вулиці, будинки. А ще - емоції рідних та друзів, зафіксовані у фотопортретах.

Перехід в «цифру» фотограф називає велінням часу. А от ностальгія за чорно-білим фото — це те, що часу непідвладне.

І хоч фотографує Віктор уже чверть століття, на публічний показ своїх робіт наважився вперше. Каже, надихнула дружина, яка завжди вірила у його творчі здібності. У мистецтві фотографії автор цінує не лише форму, а й «естетичне навантаження». Те, як зафіксована мить життя, передає його власне розуміння світу. А перша публічна виставка цікава й тим, що дає змогу побачити, як відрізняється сприйняття конкретного фото автором і тими, хто бачить фотознімок вперше.

Ковельчани та гості міста зможуть переглянути фотовиставку Віктора Давидюка «Життя коротке, мистецтво нескінченне» до 12 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 25 Березня 2013 14:59
Посилайтесь на першоджерело www.kovel.tv, а не на передрук!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus