USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вуличні танці по-волинськи

9 Липня 2014 19:00
У Ковелі відбувся ІІІ Фестиваль вуличного танцю «Open Street Dance» vol 3. Дійство приурочили до Дня міста Ковель.

У змаганнях взяли участь біля 60 учасників з Рівного, Луцька, Львова, Ковеля, Володимира-Волинського та Нововолинська. Вони демонструвати свої імпровізації в стилях «House», «Hip-Hop» та «Break-Dance».

Організатор фестивалю голова Ковельської молодіжної громадської організації «Ф.о.М.А.» Юрій Кондратович зазначає, що фестиваль проходив у форматі танцювальних батлів. Тобто серед двох учасників судді вибирали переможця. До слова, головними суддями змагань стали одні з найкращих танцюристів України TOLU (Толу Оміс, м. Харків) та DRUD (Олександр Богачук, м. Львів).

За гарячий музичний супровід фестивалю відповідав dj RHINO (м. Київ).

Переможців визначали у семи номінаціях:

- HIP HOP kids (діти) – Данило Степанишин (м. Володимир-Волинський);

- HIP HOP beg (початківці) – Поліна Кравчук (м. Ковель)

- Hip-Hop– Pro (професіонали) – Ліза Кочубей (м.Луцьк);

- HOUSE beg(початківці) – Катерина Ващук (м. Ковель);

- HOUSE pro (професіонали) – Андрій Жичковський (м. Луцьк);

- BREAK DANCE kids (діти) – Микита Чечко (м. Рівне);

- BREAK DANCE pro (професіонали) – Mero (м. Луцьк).

«Ми докладаємо багато зусиль, щоб наш танцювальний фестиваль ставав з кожним роком все масштабнішим. Для цього «Open Street Dance» пропагує здоровий спосіб життя та активний відпочинок для молоді, – розповідає Юрій Кондратович. – Ми хочемо показати, що вулиця може виховувати активну та здорову молодь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 10 Липня 2014 04:17
В ці дні трагедій загибелі захисників цілісності України на Донбасі організація всяких масоіих танців та фестивалів на вулицях міст є проявом неповаги.
Лучанин 2 Показати IP 10 Липня 2014 09:23
Це не розвага ... це стиль життя! КУЛЬТУРА ХІП-ХОПУ підтримує діалог та дії, що зцілюють розділення в суспільстві, направляє законні інтереси людства і просуває справу МИРУ. Хіпхоп Культура відкидає незрілі пориви до дій насильства і завжди шукає дипломатичну, не насильницьку стратегію у врегулюванні усіх суперечок. Хіпхоп Культура поважає Закони і домовленості культур, країн, інститутів чи будь-кого, з ким має справу. Хіпхоп безвідповідально не руйнує Закони та зобов’язання. Хіпхоп спільнота існує як інтернаціональна культура свідомості, що створює основу для зв’язку найкращих ідей та творів усіх рас, народів , релігій та стилів людей. І найголовніше те, що Культура Хіпхоп несе собою Peace-Love-Unity-Having Fun
Ріта Показати IP 20 Жовтня 2015 12:06
Ніхто незнає чи можна у ковелі записатися на street dance?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus