USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Виміряли найвищого кролика світу: 120 см. ФОТО

27 Квітня 2010 13:09
Найбільший у світі кролик має 1,2 метра зросту і продовжує рости, - пише «Волинь» .

Щодня кролик, якого називають Дарій Континентальний Гігант, зїдає 12 морквин, шість яблук і дві капустини.

«Він дуже добра тваринка. Як проходиш біля нього, то видно, як загоряються в нього очі, - говорить його господиня Анетт Едвардз. - Я виміряла його і раптом зрозуміла, що він став більшим кроликом у світі. Бо став крупнішим від кролихи Еліс, яка досі була найбільшою серед кролів. Дарій ще, як мінімум, півроку буде рости».

59-річна Едвардз із американського Ворсестера виростила чотири найбільших кроликів у світі. Кожен з них важив не менше десяти кілограмів. Жінка зараз чекає на підтвердження нового рекорду.

Як відомо, «Книга рекордів Ґіннесса» припинила приймати заявки на найбільших тварин у світі, вважаючи, що господарі просто перегодовують їх.

Але Дарія не важитимуть, а вимірюватимуть його зріст. Речник видання уже заявив, що це перший кролик зі зростом понад метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus