USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Виявлено причини, з яких жінки займаються сексом

22 Березня 2011 14:00
Коли жінки займаються сексом не з кохання, вони мають на те низку інших причин. Дослідники вирішили з'ясувати, навіщо жінки вступають у статевий зв'язок, і були здивовані: виявилося, у більшості випадків не через пристрасть, а зовсім з інших, доволі "неромантичних", причин.
Про це повідомили ТСН .

Викладачі психології в університеті Техасу Сінді Местон і Девід Басс, автори книги "Чому жінки займаються сексом", впевнені: часто представниць прекрасної статі "тягне" на інтим почуття жалості до чоловіка, бажання позбавитися від головної болі і навіть "подякувати за гарну вечерю".

Всього в книзі описані 200 причин подібної поведінки. Дослідники опитали 1006 жінок і отримали деякі дуже дивні відповіді.

Деякі жінки зізналися, що секс для них - частина духовного досвіду, спосіб наблизитися до Бога. Інші вважають секс "ліками від мігрені", способом поліпшити "сексуальні навички" і "колір обличчя".

Зустрічаються і такі причини: "Я займаюся сексом, щоб розігнати нудьгу", "Я займалася сексом з декількома хлопцями, тому що мені було їх шкода". Кожна десята жінка хоча б раз використовувала секс як подяку за подарунок або вечерю.

Однак більшість (84%) зізналися: вони займалися сексом, щоб не порушувати спокій і гармонію у своїх стосунках з партнером.

"Дослідження показало, що більшість чоловіків вважають більшість жінок, принаймні, трохи сексуально привабливими. Тоді як більшість жінок не бачать сексуальної привабливості у чоловіках взагалі", - зауважили автори дослідження.

До речі, згідно з іншим опитуванням, більше половини американських жінок готові рік жити без сексу, якщо вони натомість отримають струнку фігуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus