USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вийшла книга про всіх чоловіків Тимошенко

30 Грудня 2009 12:55
У київському видавництві «Саміт-Книга» побачила світ нова книга Сергія Руденка «Чоловіки Юлії Тимошенко».
У новій роботі публіциста зібрано інформацію про більш ніж 100 чоловіків, які, на думку автора, вплинули на життя Юлії Тимошенко, – повідомляє Кореспондент. «У цьому списку є президенти, прокурори, судді, кохані чоловіки, адвокати, друзі і опоненти. Усі ті, без кого Юлія Володимирівна не відбулася б. Це – короткі розповіді про тих, хто свідомо чи ні, але вплинув на долю Тимошенко», - зазначив Сергій Руденко. За його словами, він намагався позбутися зайвої емоційності. «У книзі я робив акцент на фактах. Терміни, епізоди, цитати, описані ситуації, я вважаю, дають уявлення про тих, хто вів Тимошенко до вершини влади», - сказав Руденко. Директор видавництва Саміт-Книга Ігор Степурін підкреслив, що Чоловіки Юлії Тимошенко – це винятково комерційний проект. «Ми сподіваємося, що ця книга Сергія Руденка, як і попередні – «Вся президентська рать», «Вся Юлина рать», «Вся прем\'єрська рать», матиме успіх не тільки в українського читача. Ми плануємо, що це видання буде продаватися і в Росії, і в Білорусі, і в інших країнах СНД», - заявив він.
Сергій Руденко – керівник порталу Буквоїд. Автор книг «Вся прем\'єрська рать», «Вся Юлина рать», «Вся президентська рать». У 2009 році книга «Уряд Юлії Тимошенко» зайняла четверте місце в номінації Документалістика у рейтингу журналу Кореспондент Найкраща українська книга.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus