USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Книга про АТО, написана очевидцями та учасниками, вже - у бібліотеках Луцька

20 Лютого 2015 08:00
Бібліотекарі бібліотеки – філії №7 для дорослих комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система» презентували книгу «Вклоняємось доземно українському солдату» студентам ДПТНЗ «Луцьке ВПУ» вчора, 19 лютого.

Це - перша книга про наших захисників, справжніх патріотів, які боронять незалежність та цілісність України на Сході держави.

Нагадаємо, у Луцьку військові журналісти презентували книгу про АТО 4 лютого. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, до книги «Вклоняємось доземно українському солдату» увійшла збірка матеріалів про перебування у зоні АТО військових журналістів Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України та газети «Народна армія».

Зі слів одного із авторів книги Володимира Скоростецького, збірка є однією із перших документальних. ЇЇ мета – не що інше, як патріотичне виховання майбутнього покоління.



Книга — це правда про подвиги та будні наших солдат під час антитерористичної операції з перших вуст — від очевидців та її учасників. А ще ця книга видається військовими журналістами як данина пам’яті українським бійцям, котрі віддали своє життя Україну, а також тим, хто продовжує з честю виконувати свій військовий обов’язок заради щасливого майбутнього українського народу. У книзі також опубліковані вірші та дитячі листи до наших військовослужбовців з подякою за їхню хоробрість, мужність, побажаннями миру, добра, непохитної віри та надії у перемогу, а ще - фотографії з передової.

Гість презентації отець Олександр Вронський, капелан батальйону «Січ», розповів присутнім про події у зоні АТО.



При бібліотеці діє пункт збору речей першої необхідності для бійців, що перебувають у зоні АТО.

Бібліотека – філія №7 для дорослих

Бульвар Дружби Народів, 7

Працює щодня, крім понеділка, з 10.00 до 19.00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus