USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Визнані Європою фотографії лучанки - у рідному місті. ФОТО

31 Березня 2013 19:14
Екстравагантна виставка фотографій 19-річної лучанки Анни Теа під назвою «F.I.S.H» (False In Saving Harmony) стартувала у Луцьку.

Захід відбувся у коворкінг-центрі «Репортер» 31 березня.

Як розповіла Анна Теа, її фотороботи друкували топові журнали Мілану, Парижу, Берліну, а півтора місяця тому у Люблінському будинку культури відбулася персональна виставка Анни.

«Виставка має назву «F.I.S.H» (риба). Риба мене приваблює тим, що вона швидка. Теж саме можна сказати про мої роботи, окремо про кожен знімок. У кожного є своя історія», − зазначила фотограф.

Адміністратор коворкінг-центру «Репортер» Катерина Шкльода зазначила, що роздивившись фотографії ближче, можна зрозуміти, що попри ідеальність форм кожна із них містить щось звичайне чи навіть відштовхуюче.

«Однак в цьому наша реальність – не буває ідеальної гармонії. Навіть у природі є якась асиметрія, щось таке, що не можна зрозуміти чи пояснити. Її роботи неповторні і оригінальні», − додала Катерина Шкльода.

Переглянути фотороботи юної лучанки можна тут.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Вінстон Показати IP 31 Березня 2013 22:06
ііііііііііііііі???????????????????????? прикол у чьому?????????? фото на 3з -...........
ярик до Вінстон Показати IP 31 Березня 2013 22:57
а в чому має бути прикол? це фото-вичтавка, я не виставка шаржів
Дівчина Показати IP 31 Березня 2013 22:55
Ого!! Круто як! Це виставка на Волі, так?)
Білка! Показати IP 31 Березня 2013 23:03
Ага, і фото на трояк, і сама новина на 2 з +: і не цікаво і з помилками(
а шо Показати IP 31 Березня 2013 23:47
піар і тільки
чай Показати IP 31 Березня 2013 23:50
А заголовок який. Вся Європа біля ніг 19-річної лучанки, думаю, було б краще.
Оксана Показати IP 1 Квітня 2013 02:17
«Виставка має назву «F.I.S.H» (риба). Риба мене приваблює тим, що вона швидка. Теж саме можна сказати про мої роботи, окремо про кожен знімок. У кожного є своя історія», − зазначила фотограф. Де, питається, в цих словах логіка?
Лучанка до Оксана Показати IP 2 Квітня 2013 21:40
Із задоволенням відвідала виставку! На рахунок "швидкої" риби - було сказано "мовчазна", про "швидкість" не йшлося. Творчий підхід коментаторів вражає. Обірвана, "додумана" дууже по-своєму фраза... А люди у нас вірять.
Ліана Показати IP 1 Квітня 2013 09:30
На фото 2 і 3 авторка вміло передала свою звичку брати солоденьке в ротик)
ярик до Ліана Показати IP 1 Квітня 2013 10:35
що, красуне, досвід?
Ліані Показати IP 1 Квітня 2013 10:36
А ви солодке іншим місцем їсте??
Арієць Показати IP 1 Квітня 2013 10:46
куди краще фото пейзажів,чи приславутого замку, чи старого міста..хоча класику я люблю, але це затерті і нудні теми...деградована молодь навіть не намагається прийняти щось нове. не скажу що фото просто "бомба", але для початку досить навіть.
999 Показати IP 1 Квітня 2013 15:34
неправильно все_спочатку виставка в луцьку,потім в любліні, а тоді, якщо звісно сили вистачмть, в мілані, парижі, берліні... до речі, двоє людей з луцька є переможцями в національній фотопремії фотограф року в україні 2012,кожен в своїй номінації. про це щось місцеві журналісти_знавці сучасного мистецтва не особливо пишуть...
Forever Autumn до 999 Показати IP 1 Квітня 2013 16:05
Так повідомили. Дайте імена цих людей, будь ласка
Павло Показати IP 1 Квітня 2013 19:49
фотки мені сподобались, дивлячись на юний вік і те що вона не навчалась на фотографа, зараз усі ви маєте фотоапарат, от візьміть і спробуйте зробити такі світлини. бо ті хто кричить що фотки на 3 або нікудишні то просто заздрисники яких давить жаба що у них криві руки і не можуть так знімати. Друга справа то подача виставки і самої авторки, Мілан, Европа... шукав її у Яндексі, він її не знає, Гуглив - не найшов, тому думаю що це просто піар двох "коліжанок" да і сам процес виставки то вже точно на 3, хоча і було дві миски цукерок)
Аня Показати IP 2 Квітня 2013 12:29
Доброго дня всім. Пише Вам автор фото. «Виставка має назву «F.I.S.H» (риба). Риба мене приваблює тим, що вона швидка. Теж саме можна сказати про мої роботи, окремо про кожен знімок. У кожного є своя історія».Журналісти помилились, йшла мова про те,що риба мовчазна і я не буду розповідати про кожне фото, вони говорять самі за себе. Дякую Вам за таку кількість коментарів і за Вашу увагу. Деякі дуже виділяються своєю грамотністю і мистецтвознавством. Добре, що все-таки спочатку був Люблін, а потім мій рідний Луцьк, бо поляки, які мене не знають і яким я зовсім чужа, дуже позитивно відгукуються про мої роботи. Щодо журналів хотіла зазначити, що акцент на них зробила не я. Вийшло так, що саме в березні і стало відомо про ці публікації. http://www.magcloud.com/browse/issue/474443 Ось Вам лінк, доставка журналу є по всьому світу, ціна 38 доларів. Замовте,прогортайте і знайдете моє ім*я нарешті. Шкода,звичайно, що моє місто так закидало мене камінням. Але я буду дуже старатись,щоб Ви знайшли мене в гуглі, обіцяю:)
Ані до Аня Показати IP 2 Квітня 2013 21:34
Гарні фото, передивився напевно вже всі в контакті. Прикро, шо саме своє місто того і не прийняло. Вистачить не на одну і не на дві риби, мовчазні і багатослівні в одночас. Тільки не лякайся, Аню, бо маю сподівання побачити більше маштабну виставку у нашому Луцьку. Підтримую 100 % "арійця", класика то є добре, але від того вже навіт нудить. Цікаво, якби на цих фото просто нахабно на кожній написали Арнольд Ньюман, чи щось на зразок того, подавали б шампанське і кормили ікрою, якість би їх змінилась?
Ольга К. Показати IP 3 Квітня 2013 12:38
Анічко, високого тобі польоту !!! Я в тебе вірю і радію кожному успіхові! А щодо "каміння"...- "СОБАКА ЛАЕТ-КАРАВАН ИДЕТ!" Ти не така,як усі- і це декого заставляє шкіритись; не зважай, йди сміливо вперед і продовжуй творити, щукати, знаходити, самостверджуватися!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus