USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Янукович купив наркотики, але використав їх нетрадиційно. Відео

2 Липня 2010 12:42
Президент Віктор Янукович на нараді з керівниками правоохоронних органів продемонстрував папку зі зразками наркотичних засобів, які співробітники його адміністрації придбали в Інтернеті, а потім наказав їх спалити.

Про це повідомляє «Українська правда» .

«Про яку роботу можна говорити, якщо через інтернет-магазини можна придбати весь асортимент наркотичних засобів? Через інтернет можна все, що завгодно купити», - обурився він.

«За моїм дорученням за декілька днів це було придбано. Розповсюджувалося через засоби масової інформації», - сказав президент, демонструючи папку зі зразками наркотичних речовин.

Янукович зазначив, що серед цих речовин є маріхуана, кокаїн та деякі інші засоби, які відпускаються за рецептом.

Він ще раз підкреслив, що ця контрольна закупка здійснювалася за його дорученням.

Пізніше ці наркотики були спалені одним з чиновників адміністрації президента у присутності заступника глави відомства Геннадія Васильєва на подвір'ї адміністрації.

Після знищення наркотичних речовин був підписаний відповідний акт.

Також Васильєв повідомив, що наркотики були закуплені коштом співробітників адміністрації президента.

«Все це не так дорого коштує. Наші працівники за свої гроші це зробили», - зазначив Васильєв, додавши, що всього було витрачено біля 1000 гривень.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus