USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Януковича хочуть подати на Нобелівську премію

11 Травня 2010 10:46
Партія регіонів вважає, що за Харківські угоди з Росією відносно флоту та газу президент України заслужив номінації на Нобелівську премію миру.

Угоди, які президент Віктор Янукович підписує з російським колегою Дмитром Мєдвєдєвим, не будуть шкодити Україні. Більше того, за ці угоди Янукович гідний номінації на Нобелівську премію миру.
Таку думку висловив нардеп від Партії регіонів Валерій Бондик, повідомляє ТСН.
Говорячи про угоди, які планується підписати 17 травня на зустрічі президентів України і Росії, регіонал запропонував: "Давайте доживемо до 17 травня". "Ми повинні президента Віктора Федоровича Януковича подати на Нобелівську премію миру. Чому? - тому що, маючи юридично вивірений договір, ми ще змогли... для України взяти якісь преференції", - також заявив політик.

Нагадаємо, президенти Віктор Янукович і Дмитро Мєдвєдєв 21 квітня у Харкові підписали міждержавну угоду про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України на 25 років. В обмін на це Україна отримала 30-відсоткову знижку на російський газ. У Києві угода викликала значний протест з боку опозиції, яка намагалася зірвати ратифікацію документа в парламенті за допомогою яєць та димових шашок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анекдот Показати IP 11 Травня 2010 13:24
Вызвал Янукович Азарова. - Слыш, Яныч? Обама Нобелевский лауреат, Горбачев - лауреат! А я уже 2 месяца президент, а до сих пор не Нобелевский лауреат! А ну, хватай чемодан баксов и мотай договариваться! Азаров полетел в Швецию и звонит: - Федорыч, все на мази! Договорился! Осталось только определиться в какой области? - Ну ты вааще, Колян! Конечно же в Донецкой!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus