USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ющенка знайшли за пивом та розвагами в Німеччині. Фото

8 Травня 2010 11:20
Поки нова влада на чолі з Віктором Януковичем нівелює всі здобутки свого попередника, якими він так пишався, Віктор Ющенко відпочиває.
Про це пише «Українська правда» .
Екс-президента знайшли на півдні Німеччини в місті Руст (Баден-Вюртемберг). В перші числа травня він провів свою відпустку в готельно-розважальному комплексі «Європа-парк».
«У повітрі пахне порохом, у картах обіграють шулери, до шерифа довіри немає, а круті хлопці б'ються за красивих дівчат під час вечора в стилі вестерна в новому Silver Lake Saloon атракціоні Європа-парку. З 3 по 5 травня тут провів свою відпустку екс-президент України Віктор Ющенко з родиною», - говориться в повідомленні прес-служби парку.
Екс-президент куштував німецьке пиво та грав у карти із господарем атракціону і його родиною Рональдом Маком.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СаньОК Показати IP 14 Травня 2010 20:14
Полюбляють наші політики німецьке пиво,а нам кажуть- купуй українське!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus