USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За 200 «баксів» продають дитинчат чупакабри

29 Липня 2010 16:54
На столичному «пташиному» ринку, що на Куренівці, з’явилася вельми незвичайна пропозиція - маленькі чупакабри.
Про це 28 липня інформує Gazeta.ua.
На ринку в одному з торгових рядів стояла жінка, а на її прилавку скромно лежала табличка з написом: «чупакабри». У кошику поряд, згорнувшись клубочками, спали п’ятеро незрозумілих істот. На вигляд - щенята-виродки з неправдоподібно довгими тілами, але абсолютно голі, з маленькими голочками уздовж хребта і вже помітними тонкими іклами. Жінка затверджує: це і є дитинчата міфічної чупакабри. Просить за одного близько двохсот доларів.
Приїхала жінка до Києва з Закарпаття буквально на пару днів. Де взяла тварин, так і не сказала, говорить, всім тоді заробити захочеться.
За її словами, харчуються малюки виключно м’ясом, але тільки свіжим, таким, що не протухнуло. Краще всього йдуть кролики, але одного разу її сім’я різала свиню, так всю кров вони теж випили за милу душу.
Попереджає: бавитися з ними небезпечно, можете поплатитися глибокими ранами від іклів, які довго не гояться.
Щодо покупців, то їх у жінки не багато. Хтось боїться невідомого звіра, комусь грошей шкода. Але вчора одне дитинча купив дуже відомий політик, говорить вона. Сказав, триматиме в приватному зоопарку свого заміського будинку. На питання, хто саме це був, жінка усміхнулася і відповіла: "Не скажу, я йому мовчати пообіцяла. Але ви його часто по телевізору бачите".
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чупакабру бачили під Києвом. У селі Троєщина, яке межує з однойменним мікрорайоном, хтось напав на господарське подвір’я і вбив десятки кролів. Звір схожий на пса, з величезними блискучими очима і дуже сильно смердить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Оксанка Лучанка Показати IP 29 Липня 2010 18:53
і куди тільки міліція і влада дивиться ? Але про що казати, якщо посадовець високого рангу собі таку забавку придбав... ( якщо , звичайно, пані не займається піаром :)) )
кабрачупра Показати IP 29 Липня 2010 22:38
от понасхрещували умати!!!
геном Показати IP 29 Липня 2010 22:46
наука на місці не стоїть, гав не ловить:) работают люди , работают!
Sashka Показати IP 29 Липня 2010 23:16
А я в Польщі її бачив, і не тільки я! І ми були тверезі, не подумайте! Бачили цю тварюку тільки вночі, аж страшно було. Хотіли сфотографувати, але ніяк не вийшло...
Я Показати IP 30 Липня 2010 14:03
А я тоже їх бачив. Вночі. Двоє було. Страшні такі, здорові, рибою тхнули. В сусіда цеглу крали...))))
Levitskih Показати IP 30 Липня 2010 14:53
так вони своє поселення десь будують, по цеглинці, по цеглинці і готово!!скоро буде повстання! буде битва, якої світ не бачив! хижаки проти людей!ААААААААААААААААА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus