USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Захоплення підлітків Луцька в іншому світлі. ФОТОРЕПОРТАЖ

12 Серпня 2013 16:57
«Urban City» показав луцьким батькам, що те, чим захоплюються їх діти, – не небезпечне, а захоплююче.
Фестиваль вуличної культури під назвою відбувся у Луцьку в неділю, 11-ого серпня.

Фестиваль, кажуть організатори, був спрямований на молодь та на розвиток вуличної культури міста. І справді, лучанам показали відмінність справжнього вуличного мистецтва від вандалізму і хуліганства.

Молодь, мовляв, часто стикається із нерозумінням з боку батьків, через те, що вони вважають їхні заняття шкідливими чи небезпечними.

«Urban City», переконують організатори, повністю спростував цю думку. Скейтбординг, велотріал, графіті та безліч інших «видів» вуличного мистецтва показали лучанам, як повинна розважатись молодь. Водночас проведення фестивалю порушило проблему відсутності у Луцьку тренувальних майданчиків для того, аби юнаки та дівчата могли активно і корисно проводити свій вільний час.

«Сьогодні я уперше відвідала Луцьк і навіть не очікувала, що мені тут настільки сподобається. Особливо вразив фестиваль вуличної культури. Як на мене, усе відбулося на найвищому рівні»,- ділиться враженнями Оксана Ясновська з Хмельницього.

Після завершення фестивалю усіх присутніх чекав приємний сюрприз – дискотека.




































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Bobryk Показати IP 12 Серпня 2013 18:13
А чому так мало однотипних фоток? Місце на флешці закінчилося чи акумулятори сіли?
Фанат Показати IP 12 Серпня 2013 19:57
Cергй Патола як завжди на висоті. Тільки для чого було автору матеріалу декілька фотографій ставити в оберненому вигляді згори вниз?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus