USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Здав» поліції порно-сайт – отримай 1500 доларів премії

10 Грудня 2009 13:51


Винагороду в 10 тисяч юанів, тобто, півтори тисячі доларів, отримає будь-який користувач Інтернету, хто повідомить поліцію про веб-вузли, на яких розміщені порнографічні матеріали. З таким закликом звернувся уряд Китаю до юзерів, щоб покінчити з порнографією в своїй країні.
Уряд Китайської республіки вирішив заохотити користувачів до боротьби з контентом, який «шкодить публічній моралі». За добу після публікації закону на гарячу лінію в Центрі нелегальної інформації в Інтернеті надійшло понад півтисячі телефонних дзвінків і 13 тисяч оперативних доповідей. Цензори шукають будь-які веб-сайти, що містять непристойні матеріали або рекламують сексуальну продукцію.
 
Щоправда, користувачі отримають гроші лише після того, як відповідна комісія розгляне інформацію про порно-сайт і визнає його справді злочинним. Наразі, китайський уряд уже заборонив у країні перегляд «сумнівних» сайтів Facebook, Twitter та YouTube.
 
Китайська влада й раніше здійснювала низку заходів для заборони онлайн-порнографії, - пише Gazeta.ua. Нинішнього року уряд публічно оштрафував Google за те, що його сервери в Китаї не фільтрували порнографічні матеріали.
 
Щодо нової тактики боротьби з порно, то, схоже на те, що нова кампанія, навпаки, заохотила користувачів Інтернету старанно шукати порнографію в мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 10 Грудня 2009 14:14
Ну як відомо заборонений плід - найсолодший. А якщо за це ще й гроші платять, то чому б не пошукати і не здати поліції. Тільки ж ефект від цього може бути зворотнім. Такі сайти плодяться в Інтернеті, як гриби після дощу. Закриють один - на його місці появиться з десяток інших. А народ то буде все це переглядати.....
Юка Показати IP 10 Грудня 2009 14:56
а чому саме китайці за це діло взялися? бояться, що коли люди подивляться порно, то одразу шмигнуть в ліжко і, як наслідок, знову кучу діточок наплодять :))
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 13:53
Нічого з цього не вийде. Придума просто як державні гроші законно класти собі в кишені і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus