USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Жінка народила дитину від сміху

10 Квітня 2010 11:23
У Москві жінка почала народжувати прямо в кінотеатрі за переглядом комедії.

Москвичка Ліда, перебуваючи на дев`ятому місяці вагітності, разом з чоловіком Андрієм спокійно пішла до кінотеатру ввечері, не передбачаючи, чим завершиться цей похід, передає INTV.

"Це не перша моя вагітність. За всіма ознаками було зрозуміло, що народжувати мені ще не скоро. Але фільм виявився таким смішним, що через півгодини після початку я зрозуміла, що ось-ось народжу!", - розповіла матір.

Додивитися комедію подружжю так і не вдалося. У Ліди почалися перейми. Переляканий до смерті чоловік посадив жінку в машину і повіз її до пологового будинку. Але через столичні пробки Лідія народила прямо в машині. У лікарню подружжя приїхало вже з немовлям на руках.

"Все пройшло добре, - радіє мати. - Дочка народилася здоровенька: 3450 грамів і 51 сантиметр. Ось тільки ми тепер за нашого тата переживаємо - він після такого стресу досі не може відійти".

Щасливі батьки назвали дівчинку Асель - на честь головної героїні комедії "Іронія кохання", яку вони дивилися в той вечір.

Лікарі кажуть, що народити від сміху цілком можливо. За словами акушера-гінеколога Рафаеля Пілачаі, починаючи з 7-місяця вагітності, збільшується ризик передчасних пологів.

Сильні емоції - страх або сміх - викликають скорочення м`язів. Тому жінкам на пізніх термінах потрібно берегти себе: не піддаватися сильним емоціям, намагатися надовго не виходити з дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus