USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські журналісти влаштували «войнушкі». ФОТО

5 Червня 2011 13:30
У змаганнях з пейнтболу за участю команд працівників медіа-видань Волині та спеціалістів центру зв’язків з громадськістю УМВС у Волинській області перемогу отримала чоловіча збірна команда видань «Відомості. UA», «Західної інформаційної корпорації» та інтернет-ресурсу «Під прицілом».

Друге місце посіла команда газети «Волинь-нова» та інтернет-видання «Волинські новини», команду яких очолив відповідальний секретар газети Олександр Згоранець. Бронза дісталася представникам правоохоронних органів, де головнокомандувачем був полковник міліції, заступник начальника управління МВС у Волинській області Володимир Остапович.

У спортивному турнірі, присвяченому Дню журналіста, який святкують 6 червня, взяло участь більше 30 учасників. Турнір влаштували правоохоронці на базі полігону для гри училища підготовки працівників МВС у селі Сокиричі Ківерцівського району.

Більшість з журналістів та працівників медіа уперше грали у пейнтбол – військово-спортивну гру, де учасники цілять один в одного желейними кульками з фарбою. Зброю, що зветься маркерами, взяли до рук не лише чоловіки, а й дівчата.

Учасників змагання розподілили по три групи - по п’ять та шість учасників. Завдання гри - першим взяти до рук прапор, який висів посередині поля. Фінальна гра за перше та друге місця була «на виживання», тобто у котрій з команди залишиться найбільше «живих» учасників – ті й виграли.

Учасники турніру кажуть, що синці та гематоми варті того спортивного азарту і адреналіну, який вони відчули під час змагання. Вже найближчим часом журналісти планують провести матчі-реванші та знову вийти на «бойове» поле.



























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
AK-47 Показати IP 5 Червня 2011 22:05
За такої спеки і в такій амуніції ... :) Як же вони завтра святкуватимуть?! :)
Exaboto Показати IP 5 Червня 2011 22:29
шонібудь...
Вадим Показати IP 6 Червня 2011 11:04
І я там був))) Гарно відпочили, дякую за таке привітання. А спека нам не поміха, ми ж журналісти - завжди до усього готові))))
Шмайстер Показати IP 6 Червня 2011 15:07
Вадиму. Поміха - це перешкода? На якій це мові? По-русськи - помеха, по-українськи - перешкода. Очевидно, на есперанто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus