USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Зірки та довгоногі красуні заполонили луцький драмтеатр. ФОТО. ВІДЕО

18 Жовтня 2013 12:32
На фінал четвертого національного конкурсу «Міс Принцеса України – 2013» з’їхалося 17 красунь з різних куточків України. До того ж, у гості в луцький драмтеатр завітали Володимир Гришко, Дмитро Коляденко, Маша Собко, та хедлайнер свята – гурт «Дзідьо».

Красуні змагались не тільки за корону принцеси, але й за можливість представляти Україну у Чехії, на конкурсі «Міс принцеса Світу». Дівчат чекали грошові винагороди та подарунки від спонсорів. Визначали переможниць члени журі, до якого увійшов організатор та головний продюсер конкурсу Олександр Главацький, депутат міськради Григорій Пустовіт, хореограф Дмитро Ігнатенко, епатажний шоумен Дмитро Коляденко, співачка Маша Собко та минулорічна принцеса Леся Коробчук.

Честь Волині відстоювали троє наших землячок: Аліна Гаврилюк, Ілона Росоловська та Юлія Ковальчук. На сцену також вийшли представниці Лубен, Києва, Донецька, Вінниці та Запоріжжя. У першому конкурсі красуні знайомились з луцькою публікою та журі – розповідали про свої захоплення та інтереси в житті, після чого з сяючими усмішками покинули сцену.



Чи не вперше за довгий час на сцену перед лучанами вийшов народний артист України, оперний співак Володимир Гришко. Порадувавши присутніх своїм золотим голосом, він зізнався, що жінка неохоче відпустила його до довгоногих красунь. Адже чоловік скинув понад тридцять кілограмів, взявши участь у шоу «Вишка» телеканалу «1+1», і тепер виглядає ще краще.

Наступним етапом конкурсу для дівчат став вихід у коктейльних сукнях. Вже після нього журі обрало сімку найкращих, які продовжили змагання. Інші десять, як сказав Коляденко, «підуть за сцену плакати, а, може, битися».





До слова, не на жарт здивував присутніх і сам шоумен. Розважаючи публіку, він розповів байку Павла Глазового «Як зайчисько закохався». До того ж, чистою українською мовою, без запинок та «суржику».
Попрохавши дам закрити руками очі своїх кавалерів, Коляденко оголосив початок конкурсу дефіле у купальниках.









Немало потішив присутніх і інтелектуальний конкурс. Відповіді деяких учасниць розсмішили гостей чи не більше, ніж жарти ведучого. Так, одна з красунь на питання про те, хто ж є Прем’єр-міністром України, невпевнено відповіла: «Хтось…».


З гідністю захистила честь Волині лучанка Юлія Ковальчук, якій дісталось питання про те, як готувати борщ. Хто б міг подумати, що тендітна красуня вміє не тільки дефілювати по подіуму, але й дуже любить частувати близьких своїми стравами. Дівчина детально розповіла присутнім, як вона готує одну зі своїх улюблених страв, за що отримала заслужені аплодисменти від публіки.
Ну, а поки учасниці готувались до фінального виходу, на сцені з’явився хедлайнер вечора – мегапопулярний «Дзідьо», якого з нетерпінням чекали присутні з самого початку конкурсу краси. За годину виступу, який подарував присутнім масу шалених емоцій, дехто вже й забув, за чим прийшов. Так, дехто покинув зал відразу після виступу гурту, зізнавшись, що прийшли тільки для того, щоб послухати свого улюбленця.






Сам же «Дзідьо» потішив не тільки дорослих, але й дітлахів. Попросивши їх на сцену, співак разом з ними співав та підтанцьовував.





Наостанок, гість зі Львова закликав присутніх не цуратись свого коріння та рідної мови, незалежно від того, куди тебе закине доля. Під шквал аплодисментів гурт покинув сцену, на яку майже відразу вийшли конкурсантки.
Не інтригуючи присутніх, члени журі оголосили переможниць. Так, звання другої віце-міс і десять тисяч гривень винагороди отримала лучанка Аліна Гаврилюк, першою віце-міс стала теж наша землячка – лучанка Юлія Ковальчук, отримавши двадцять тисяч, а головна корона та звання «Міс Принцеса України» разом з призом у п’ятдесят тисяч гривень дісталась вінничанці Іванні Онофрійчук.



Були й такі, хто рішенням журі залишились незадоволені. Так, серед тиші пролунав крик з балкону: «Ганьба!». За декілька хвилин звідти ж долинув чоловічий голос, який голосив: «Ковальчук найкраща!».
До слова, дівчата стали не єдиними, хто отримав сьогодні нагороди. Так, почесну грамоту міського голови Миколи Романюка за розвиток культурної сфери Луцька та творчі здобутки отримав продюсер конкурсу Олександр Главацький. Потішившись нагородою, чоловік попозував для фотокамер та покинув сцену.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus