USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Зустріч випускників та церемонія ДЖ-ДЖ Awards. ВІКЕНД У ЛУЦЬКУ

5 Лютого 2010 19:11
Зустрітися з однокласниками, послухати гарну музику та відволіктися від буремного політичного життя пропонуємо цими вихідними.
Повернення до школи
Згадати веселі чи не дуже шкільні роки, посмикати однокласниць за кіски, посміятися з фізрука та повихвалятися своїми посадами і досягненнями – все це можна зробити на зустрічі випускників. Зібрання традиційно проходять кожної першої суботи лютого.
Пивний клуб «Оболонь» пропонує провести зустріч у компанії Андрія Котищука та шоу-балету «Нон-стоп». Вхідний квиток на вечір конкурсів, танців та веселих жартів  коштує 35 гривень, початок о 21.00.

Вечірка під назвою «Однокласники-Forever» розпочнеться близько опівночі у клубі «Золото». Усім, хто є учасником групи клубу в соціальній мережі «Одноклассники» - вхід безкоштовний. Для всіх інших – 40 гривень для чоловіків та 50 для жінок.
Веселі руханки
Порухатися в ритмі танцю пропонує цими вихідними  пивний клуб «Оболонь». У п’ятницю тут ретро-танці під Beatles, Ray Charles, Joe Dassin, Merilyn Monroe та інших.
У неділю звучатиме рок-гуртів «Брати Гадюкіни», Joe Cocker, Beatles, «Воплі Відоплясова», Santana, «Плач Єремії», Nirvana, Bon Jovi, Мотор\'ролла, От Вінта, System of a Down, Roxette та багато інших. Вхідний квиток на вечори коштує 25 гривень, початок о 21.00.
Нову програму підготував Юрій Поліщук під назвою Maydan Orchestra Band. Кращі оркестрові хіти звучатимуть у суботу в клубі «Майдан». Початок о 20.00, вхід коштує 30 гривень.

У суботу та неділю у клубі «Майдан» традиційно гратимуть гурти «Чорні черешні» та «King Size». Ціна квитка – 20 гривень, початок о 20.00.
Нічний клуб «Золото» влаштовує open-party на терасі клубу. На підтримку Зимових Олімпійських ігор прямо біля клубу у п’ятницю охочі кататимуться на санчатах, гратимуть у сніжки та куштуватимуть глінтвейн. Після цього можна зігрітися на «Play Girl party». Вхід жінкам до опівночі безкоштовний, після - 40 гривень. Чоловікам вхідний квиток вартує 60 гривень.
7 лютого о 17.00 в приміщені ЛГУ відбудеться церемонія нагородження ДЖ-ДЖ AWARDS. Змагатимуться та виступатимуть музичні формації «Карна», Dance Party Dance Dance, «Анна», ТОЛ, Slap, «Серцевий напад», When Ladies Go Charm, Копірайт, To Leave A Trace, KEtO, Фіолет та NEW Raid. Квитки в попередньому продажі коштують 30 гривень, у день проведення – 40 гривень.
Кінопрем’єри
Завітайте на вікенд до кінотеатру «Адреналін». Там показуватимуть російський фантастичний бойовик «Чорна блискавка». Сеанси о 16.55, ціна квитка – від 20 гривень. За 15 гривень фільм можна переглянути на цих вихідних у кінотеатрі «Промінь» (сеанси о 16:00, 18:00, 20:00).
Цими вихідними в «Андреналіні» можна переглянути бойовик 2010 року випуску «Книга Ілая» (сеанси о 10.00, 12.50, 14.45, 19.05 та 21.20). Для дітей широкий екран пропонує російський мультик «Альонушка та Єрема» (сеанси на 10.30, 13.20 та 15.40). Ціна квитків – від 20 гривень.

В 3-d форматі можна подивитися фантастичний бойовик «Мандри до центру землі» (сеанси о 17.10 та 19.30). Ціна квитка – від 35 гривень.
Театральне життя
У суботу Волинський облмуздрамтеатр показуватиме трагікомедію «Дуже просто історія» або «Ромео і Джульєтта по-нашому». Вистава повчальна і визначна, адже підіймає багато сучасних проблем, наприклад аборти. Режисер намагається дати зрозуміти молоді, що життя - найцінніша річ, а тому руйнувати його не можна.
Недільний театральний вечір почнеться виставою Івана Карпенка-Карого «Суєта». Це історія про родину, батьківську любов, соціальну нерівність, кар’єрні сходинки та занепад села.

Вистави розпочнуться о 18.00, ціна квитка від 10 гривень.
Для маленьких глядачів у неділю о 12.00 спектакль «Мауглі». Захоплива історія про хлопчика, якого виховали звірі,залишить у дитячому серці відчуття добра, людяності та принциповості. Ціна вхідного квитка – від 6 гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
faBULA Показати IP 6 Лютого 2010 15:25
Пропоную ВН давати іну квитка не тільки "від", але й "до", і інші ціни. Бо як правило найдешевші розкуплені. Вже як орієнтуєтеся на практичну інфомрацію - то давайте її практично!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus