USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто підсилить «Волинь»: розвідка ВН. ФОТО

19 Жовтня 2013 18:00
Незабаром зима, відпустка для гравців, і, звісно, футбольні трансфери. Достеменно поки невідомо чи буде підсилюватися «Волинь», зважаючи на фінансові проблеми команди. Цілком ймовірно, що комусь з нинішніх виконавців доведеться залишити Луцьк. Звісно, що мільйони за нових гравців Віталій Кварцяний сплачувати не буде. У полі зору наставника «хрестоносців» перебуватимуть вільні агенти, або ж ті, кого можна взяти в оренду. Розглянемо п’ятірку футболістів вітчизняної першості, які взимку могли би цілком перебратися до Луцька.
Ілля Галюза. 33-річний хав, в якого незабаром закінчується контракт із «Зорею», може зіграти, як опорного півзахисника, так і справа в обороні. З приходом Іллі до «Волині», Богдан Шершун, радше грав би на позиції захисника, де він почувається більш зручно.

У цьому сезоні Галюза відбігав всього в кількох матах, причому робив це виходячи на заміну в другому таймі. Зі слів самого футболіста, він знаходиться у гарній формі і хоче грати в «основці».
Самуель Інкум. Молодий ганський захисник, чемпіон світу серед молодіжних збірних, не проходить до основного складу «Дніпра». Як каже сам оборонець, Хуанде Рамос карає його за те, що він якось залишив клуб, поїхавши грати за збірну Гани.

Взимку 2013 року «Дніпро» віддавав його в оренду до французької «Бастії», але на Корсиці ганець закріпитися не зумів, повернувшись влітку до України.
Інкум – фланговий оборонець. За манерою гри він нагадує «динамівця» Бенуа Тремулінаса. Він здатний чудово підключитися до атаки: подати, обіграти, прострелити. Але при цьому може помилитися при грі в обороні. Недоліком для Віталія Кварцяного може бути і зріст Інкума (179 сантиметрів).
Наставник лучан протягом сезону активно шукав підсилення в захист оборони. Були придбані Шершун, Шиш, Парцванія. Хтозна, можливо керівництво «Дніпра» погодилося б віддати Самуеля до Луцька в оренду, аби той мав ігрову практику в чемпіонаті.
Олександр Філіппов. Не секрет, що атака – найслабша ланка в командному механізмі «Волині». Двадцятирічний нападник «Арсеналу» забиває, наче Мессі, в матчах молодіжних команд: два роки тому він наколотив 19 м’ячів в 21 грі! Забив «21» номер чимало і в нинішньому розіграші. Хоча пам’ятається, Євген Павлов теж чимало «настрілював» за дубль «Волині», але в складі основної команди виглядав так, наче його підмінили.

В активі Сашка в цьому сезоні аж чотири жовтих картки. Однак Віталій Володимирович, як ніхто інший, вміє навчити футболіста бути дисциплінованим.
У заявці «канонірів» немає нестачі форвардів: Шацьких, Адійя, Кравець. Звісно, що «Арсенал» не забажає навік розлучатися зі своїм талантом, але оренда Філіппова до Луцька цілком реальна.
Анатолій Діденко. Ще один нападник. Якщо на стороні Філіппова юний вік, то за Анатолія «грає» його досвід – нападнику «Чорноморця» виповнився 31 рік. Діденко – мрія Кварцяного, якщо брати до уваги антропометричні дані (193 сантиметри).

Роман Григорчук не надто довіряє ветерану одеського футболу, маючи на те об’єктивні причини. «Моряки» борються за потрапляння до п’ятірки найкращих команд України. В обоймі Романа Йосиповича є Антонов, Джедже, Рієра. До атак підключаються Бобко, Сантана, Фонтанелло, Де Матос. Гравці «Чорноморця» часто виконують флангові подачі до чужого штрафного. Радить подібне чинити своїм гравцям і Віталій Кварцяний. Тому така манера гри не стане чимось новеньким для Діденка.
Давід Таргамадзе. «Іллічівець» зібрав чимало молодих і талановитих гравців. Тут можна згадати високого й молодого оборонця Яворського, результативного в дублі маріупольців хава Кісіля, юного нападника Кулача. З нашого списку, напевно, саме трансфер грузина є найменш реальним. Хоч в цьому сезоні, колись один з найперспективніших півзахисників України, взяв участь лише в шести матчах УПЛ. Права на 24-річного виконавця належать донецькому «Шахтареві».

Але варто згадати, як три роки тому донеччани погодилися на оренду Богдана Бутка до Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Богдан Показати IP 20 Жовтня 2013 09:47
Що ви тут пишете! Ніхто з цих гравців до Луцька не перейде, особливо Інкум та Таргамадзе!
Свідомий до Богдан Показати IP 20 Жовтня 2013 12:39
Ні-ні, Богдан, то є сильний аналітичний матеріял )). Ще сюди варто дописати Гамшека, Боатенга та Аршавіна
Свідомий Показати IP 20 Жовтня 2013 13:27
А от Аржанов та Герасимюк могли б повернутися
несвідомий Показати IP 20 Жовтня 2013 14:45
Знову Кварц металолом збирає-нехай краще молодь перед 1 лігою та чемпіонатом області обігрує?!
причетний Показати IP 20 Жовтня 2013 15:15
Чуваки, що ви курите? Це те саме, що про Сімініна. Сіма підписав давно новий контракт, а ви його відправили на фіг з команди. І цей бредок того ж плану - вже краще про Фещука написати. Це більш ймовірно, ніж Інкум)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus