USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Що на Волині шукають люди Семенченка?

19 Червня 2016 19:01
Про зацікавлення бійців батальйону «Донбас», які прибули на Волинь з депутатом Верховної Ради Семеном Семенченком, та їх зацікавленням інформацією про поклади бурштину в околицях села Ветли повідомляють місцеві мешканці.

Нагадаємо, нещодавно, 9 червня, у село Ветли несподівано приїздив нардеп Семен Семенченко з бійцями батальйону «Донбас». Візит був начебто випадковим, а під час зустрічі з громадою села йшлося про проблему демаркації державного кордону. Так, у січні цього року білоруські прикордонники розпочали встановлювати прикордонні знаки на території поблизу Ветлівської сільради. Втім, на думку селян, білоруси проводять роботи з порушеннями державного кордону, захоплюючи частину української території. До слова, факт порушення режиму державного кордону білоруська сторона згодом підтвердила. Щодо конфлікту з демаркацією кордону, нардеп розповідав, що надіслав запит на отримання карт прикордонної території та протоколів міждержавної комісії.

Як підтвердила Ветлівська сільська голова Любов Павлік, під час зустрічі Семен Семенченко сказав, що залишить своїх хлопців на території сільради наглядати за порядком. Днями, 14 червня нардеп вдруге приїздив у Ветли, привізши з собою бійців «Донбасу». Наразі декілька з них базуються у будівлях на березі озера Біле – місці масового відпочинку. Попри те, що бійці не перешкоджали селянам відпочивати на озері, вже невдовзі після їхнього приїзду з’явилися чутки про те, що їх у цій місцевості цікавить зовсім не питання охорони державного кордону.


Зі слів голови сільради, проблемна ситуація на кордоні не вирішена досі: білоруси продовжують свою роботу, триває значна вирізка лісів за межами населеного пункту, про що в телефонному режимі депутат райради Михайло Кирилюк повідомляв Семену Семенченку.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик на звернення голови сільської ради відповідає відписками. Питанням незаконної вирубки лісу,як наголошує Любов Павлік, передусім повинні займатися розпорядники земель – РДА та облдержадміністрація, адже це - територія Білоозерського лісництва. Видаленню лісових насаджень, мовляв, повинні передувати документи про відводи території. Натомість в існуючих планах лісників, затверджених у 2012 році, не передбачена вирубка лісу. Українські прикордонники, з її слів, не втручаються у ситуацію, фактично охороняючи білорусів від місцевого населення.

Через напружену ситуацію щодо демаркації кордону та запевнення нардепа Семена Семенченка у підтримці позиції місцевих мешканців поза увагою лишився інший вагомий аспект, що може бути справжньою причиною, що привабила увагу депутата та бійців батальйону «Донбас» у віддаленому куточку Волині. Йдеться про поклади бурштину, як мінімум про зацікавлення якими з боку новоприбулих бійців вже розповідають селяни. Так, один з мешканців села Ветли погодився анонімно висловити свою думку з цього питання.


З його слів, люди у військовій формі, які прибули з Семеном Семенченком нібито для охорони кордону, почали пити горілку з селянами та розпитувати їх про те, де в околиці є бурштин. Особисто в нього запитували про поклади бурштину поблизу сіл Невір, Ветли, Бірки та Цир. Замість готовності захищати державний кордон, мовляв, ці чоловіки ходять у нетверезому стані та, очевидно, в майбутньому хочуть заробити на бурштині (наявність покладів якого селянин підтвердити не може). З його слів, перш ніж нав’язувати селянам таких «захисників», які їздять селом своїми автівками на високій швидкості та лякають дітей, варто враховувати думку сільської громади.
Озеро Біле - кордон з Республікою Білорусь
Озеро Біле - кордон з Республікою Білорусь
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
правда Показати IP 19 Червня 2016 19:17
що ще можна чекати від кабана Семенченка і його поплічників? Дякуємо Імберовському і Вусенко за таких охоронців!!! Можете собі їх біля автомобілів поставити, то мо палити перестануть.
Анатоль_ Показати IP 19 Червня 2016 20:19
В того Семенченка ( Грішина) якесь таке ліце нєобичне, можна сказати смішне
Всезнайко до Анатоль_ Показати IP 19 Червня 2016 20:33
То гідроцефалія в скотиняки...
рижков Показати IP 19 Червня 2016 20:45
конкуренти ПЕтровичу ?
Махновець Показати IP 19 Червня 2016 21:07
А хто і де годує цих скотиняк? Чому мовчить с**кун Гунчик?
Махновцю до Махновець Показати IP 19 Червня 2016 21:24
Ти чмо, а не махновець
Знаю Показати IP 19 Червня 2016 21:35
Коли вже Павлік Люба відповість за оці всі свої фокуси??? Вона посадова особа, де спецслужби??? У 2012 вона виганяли із села журналістів, у 2014 ждала реваншу, у 2016провокує міждержавний конфлікт, який на руку лише раші!!! Піп у балаклаві, головиха, депутат Міша,який на БТРі з комуняцькими прапорамипару років тому паради організовував в Любешові і рубашку рвав за Расєю єдіну,-і з ними хтось веде мову про кордон УКРАЇНИ ??? Вони плювати хотіли на патріотизм, Революція їм як серпом по я**ях!!!про них все є у Вікіпедії , (про Мартинюка) почитайте.Запитайте в них про пораненого в АТО бійця Качулу, чи вони чули про нього, чим допомогли??? Хлопчики Семенченко -чи відвідали сім'ю, запитали, чим помогли ??? Їм всім це нахєр нада, їм покричати, і всіх послати,на всіх ложити... Так не буде, Люба, Міша, о.Сява!!! Будете відповідати за все- і колишнє, і теперішнє.
Ковель Показати IP 19 Червня 2016 22:02
женіть того афериста подалі
"Донбасівець" Показати IP 19 Червня 2016 22:35
Справжні бійці " Донбасу" зараз проливають кров на Сході України. А на Волинь приїхала кримінальна група Семенченко, яку погнали з Києва, де вони пробували кришувати деякі фірми. По багатьох з членів цієї групи відкриті кримінальні справи. Якого хрена ці "ветерани"роблять на Волині? Вони що, без рук без ніг? Чи вже війна закінчилась? Женіть їх нах**н з Волині так як їх погнали з Києва!
бе Показати IP 19 Червня 2016 22:56
коли народ порозумнішає? скільки вас будуть мордою в г... невже семенченка цікавить кордон в якомусь забитому селі? що? скрізь все так добре .що приіхав на Волинь??? думайте або потім не скигліть!!!
пораненому Показати IP 19 Червня 2016 22:58
у дупу кропиви у штани та назад до киева
"Донбасівцю" Показати IP 19 Червня 2016 23:01
Ти даун чи несповна розуму?
Лис Показати IP 19 Червня 2016 23:13
А что Волынь не Украина? А что Волыняни делали на Донбасе?Что вы тут за бред пишите ? Ты кто донбасовец? Люди приехавшие ветираны настоящие , демобилизованные. Или им вечно в ато сидеть? У вас землю вашу отжимают, а вы нехрена не делаете.Мало того кто что то сделать пытается, того гамном закидываете. Позор!!! А приехали потому что их побратимы пригласили, такие же ветираны Батальона Донбас, Волыняни. Более дебильного сюжета я ещё не видел,раз
Анонім до Лис Показати IP 20 Червня 2016 02:30
Хочу знать што за зверь: ВЕТИРАН,.его боятца сзади чи спереду
до Лис Показати IP 20 Червня 2016 09:10
семенченку? звичайно краще навіть не сидіти у ВРаді -він там ніхто!А от серед селян забутих і забитих він герой! -такий собі вовк у ЛИСячій шкурі! Та й від війни він чомусь за тисячу км "вирішує" те .до чого не має ніякого відношення- демаркація кордону-це договір між краінами а не між семенченком та селянами!
Знаток Показати IP 20 Червня 2016 10:34
Цікавий камуфляж в цього місцевого з Ветлів.Як правило селяни купують собі щось подешевше. Та й говорить він якось не характерно для Поліщуків. Волинські Новини, а це точно знімалось на любешівщині? Чи може ваші журналісти гроші на відрядження взяли, а самі десь під Луцьком сюжетик заварганили?
волинь Показати IP 20 Червня 2016 11:54
треба їхати п.здюлен навалякати і нехай їдуть в свій даунбас там демаркують кордон. Чи там все вже демаркували?
абвер Показати IP 20 Червня 2016 13:49
Семенченко такий самий шахрай як і лапін
Коба Показати IP 20 Червня 2016 22:53
А чого до мєсних валантьорів приперався? Писав наш "бУГ" що семенченко буде помагати зінкевичу мером стати в мвсті. Ошибочка вийшла тепер зіняз панасом і семенченком будуть бурштин кришувати. садонеміч рулить))))
Гру вс рф до Коба Показати IP 21 Червня 2016 00:34
Не трогайте Янкеля зинкевича ,по его постам в фейсбуке с привязкой местности всегда определяли базу 51 омб(c)шутка
Секрет розкрию Показати IP 21 Червня 2016 15:33
за бурштином приїхали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus