USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Україні розпочався тиждень «африканської» спеки

31 Липня 2017 14:11
Відзавтра, 1 серпня, Україна опиниться в полоні шаленої спеки. Денна температура сягатиме 30-35 градусів. Буде сонячно та без опадів.

Подібна погода буде ввесь поточний тиждень. Про це попереджає синоптик Наталія Діденко, пише ТСН.

«Найближчий тиждень і навіть потім далі - у нас сонячно, сухо і спекотно. В усіх областях із завтрашнього дня очікується вдень +30…+35 градусів. Далі спека розкрутиться і стане ще лютішою. Нічна температура рятуватиме трохи, спочатку +17…+22, впродовж тижня +20…+26 градусів», - уточнює синоптик.

У Києві в перший день серпня буде спекотно, температура становитиме до 30-33 градусів. Буде без опадів та сонячно. І так - увесь тиждень.

«Тому підготуйтеся до цього пекучого африканського тижня хто, як може. Думаю, що буде страшне навантаження на електрику, перевірте прилади, кондиціонери, розетки та проводку. Поставте миски з водою у кімнатах (кіт точно зрадіє додатковому джерелу хлебтання водички) або купіть за можливістю зволожувач повітря. Подбайте про здоров'я, особливо "сердечники", люди з проблемами тиску та дихальних шляхів. Зніміть квіти з підвіконь на підлогу. Маленькі пляшечки з водою та термальні аерозольні водички на обличчя - у сумки, захищайте голови від прямих сонячних променів. Ретельно стежте за харчуванням, бо страшно уявити кількість зіпсованих продуктів на стихійних і навіть організованих базарах. Подбайте про тварин, налийте у якусь стару посудинку воду для вуличних котів, собак і птахів. Беріть у транспорт віяла, щоб відмахуватися від спеки і тюремного радіо. Жодних поліестерів, лише батист, льон, шовк і бавовна», - радить Наталія Діденко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus