USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

280 населених пунктів в Україні залишилися без світла

2 Грудня 2015 10:05
Одразу 280 населених пунктів у 16 областях залишилися без електрики через погані погодні умови. В деяких селах вітром повалило дерева та пошкодило дахи будинків. Масштабне знеструмлення сталося в Україні 1 грудня. Повідомляють у прес-службі ДСНС.

«Через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 280 населених пунктів у шіснадцяти областях, а саме: Полтавська – 87, Одеська – 48, Дніпропетровська – 39, Львівська – 13, Вінницька – 13, Черкаська – 13, Херсонська – 12, Тернопільська – 10, Житомирська – 10, Кіровоградська – 8, Чернівецька – 7, Хмельницька – 7, Сумська – 7, Луганська – 2, Київська – 3, Харківська – 1», - йдеться в повідомленні.

У відомстві запевняють, що рятувальна служба контролює ситуацію. Наразі здійснюється ремонт пошкоджених ліній електропередач. До робіт також залучені ремонтні бригади обленерго на місцях.

Окрім того, в деяких населених пунктах чотирьох областей України сильний шквальний вітер призвів до пошкодження дахів будинків та повалив дерева. Не обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, 30 листопада близько 12:30 територією окремих районів Волинської області пронеслась грозова хмара, що супроводжувалась шквальними поривами вітру швидкістю до 23 м/с з подальшим випаданням опадів у вигляді короткочасного дощу.

«У Івано-Франківській області травмовано 4 особи. До аварійно-відновлювальних робіт залучено підрозділи ДСНС та комунальні служби», - заявили в ДСНС.

Нагадаємо, перший день зими завдав проблем на заході України. Зокрема, в Івано-Франківській області майже півсотні населених пунктів залишилися без світла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФигВам Показати IP 2 Грудня 2015 10:53
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus