USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

4 тисячі військових США зайшли у Польщу

13 Січня 2017 09:09
До Польщі прибув новий військовий контингент США, що має на меті посилити підтримку безпеки країн Східної Європи в час агресивних дій Росії.

Близько трьох з половиною тисяч американських військовослужбовців із бойовою технікою й обладнанням в’їхали до Польщі з Німеччини, де вони перед тим розвантажилися з кораблів, інформує Радіо свобода.

Американські військові прибули до Польщі для навчань НАТО, які відбуватимуться поблизу російської Калінінградської області. Контингент тимчасово розташується в польському містечку Жаґань, звідки пізніше роз’їдеться сімома країнами регіону.

Військових зустріли місцеві мешканці американськими прапорами й вітальними вигуками.

Директор польського відділення аналітичного центру «Німецький фонд Маршалла» Міхал Барановський назвав прибуття американських військ «сповненням мрії» й додав, що тепер присутність США буде не символічною, а матиме реальні бойові здатності

Росія натомість різко розкритикувала прибуття нових військ. Речник Кремля заявив, що ці дії «загрожують інтересам і безпеці» Росії.

У НАТО наполягають, що ці кроки мають суто оборонний характер.

Вони мають на меті додати впевненості східноєвропейським союзникам США в НАТО, що непокояться через агресивність Росії після окупації нею українського Криму й агресії на сході України.

Рішення розмістити ці війська США ухвалили ще 2014 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
1ук Показати IP 13 Січня 2017 11:04
Держава-янгол, блін...Засліпило всіх чи що? Ірак, Югославія, Лівія, Афганістан, Сірія. Бази військові по всій планеті...
Анонім до 1ук Показати IP 13 Січня 2017 11:49
окупація Сибіру, Кавказу, Прибалтики, України, Білорусі, Фінляндії, Молдови, Криму, Північної Осетії, Абхазії, Придністровя, інтервенція в Венгрію, Чехословаччину, Афганістан, Вєтнам, сприяння диктаторським режимам у всьому світі, в т.ч. в Югославії, Сирії, Кубі. це ти про тих ангелів ?
1ук до Анонім Показати IP 13 Січня 2017 12:09
Це я про це, що ми стали на проституток подібні: вміємо підкладатися під багатого дядю, закриваючи очі на очевидне
Анонім до 1ук Показати IP 13 Січня 2017 12:51
я не знаю, що там в тебе очевидне, але ж не треба так привселюдно хвалитись своїми здібностями
1ук до Анонім Показати IP 13 Січня 2017 13:19
ось цей Ваш пост як раз вашу продажність і фіксує, а ще повну відсутність національного гонору, коли не потрібно ні перед ким преклонятись : ні перед США, ні перед Росією, ні перед поляками, якщо ми дійсно поважаємо себе як народ.
Анонім до 1ук Показати IP 14 Січня 2017 00:27
"Альо, это радио свободная росия ?" "Да" "Вы говорили, что евреи продали россию ?" "Да, жи**вская морда" "Скажите, а где я могу получить свою долю ?"
аорінний лучанин до Анонім Показати IP 13 Січня 2017 13:28
Немає розуму відповісти аргументовано .
Анонім до аорінний лучанин Показати IP 14 Січня 2017 00:23
а на що відповідати аргументовано ? на словесний понос ?
Анонім Показати IP 13 Січня 2017 11:52
це для встановлення більш дружніх стосунків між Трампом і пуця-пуцьою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus