USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Майже 63 тисячі волинян – користувачі інтернету

30 Серпня 2013 13:22
Комунікаційні послуги в області продовжують активно розвиватися. Найбільшим попитом користується мобільний зв'язок, на який припадає близько 60% загального обсягу наданих послуг. За півроку кількість його абонентів збільшилась ще на 106,3 тис. і на початок липня нараховувала 1,4 мільйона одиниць, - інформує Головне управління статистики у Волинській області.

Все більшого поширення набуває і комп’ютерний зв´язок, який дає можливість отримати оперативну інформацію при підключенні до всесвітньої інформаційної системи. З початку року кількість користувачів мережі Internet зросла на 3,2 тисячі і становила 62,9 тисяч абонентів.

Незважаючи на прискорений розвиток мережі мобільного зв’язку, не втрачає значення стаціонарний телефонний зв´язок, який займає майже п’яту частину загального обсягу телекомунікаційних, поштових та кур’єрських послуг. На початок липня телефонна мережа області налічувала 179,9 тисяч основних телефонів (з них 86% – у населення). Рівень телефонізації на 100 сімей становив 46 апаратів (у міській місцевості – 65, у сільській – 24).
Загальний обсяг телекомунікаційних, поштових та кур’єрських послуг за січень–червень цього року склав 285,3 мільйона. гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus