USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США відкрили перший у світі магазин без кас

22 Січня 2018 16:43
Компанія Amazon.com сьогодні, 22 січня, відкриє для відвідування перший продовольчий магазин без кас.

Тестовий період проекту тривав понад рік, повідомляє Громадське з посиланням на Reuters.

Магазин Amazon Go в Сіетлі оснащений камерами і датчиками, які відстежують, які товари покупці беруть з полиць і які кладуть назад.

Касові апарати і черги до кас стануть непотрібними — після виходу з магазину гроші за обрані товари будуть списані з банківської картки покупця автоматично.

Зазначається, що для компаній роздрібної торгівлі відкриття магазину означає потенційний підрив позицій, пов'язаний з найбільшим в світі онлайн продавцем, який в минулому році купив мережу супермаркетів Whole Foods Market, що торгують преміальними продуктами, за 13,7 мільярдів доларів.

Довгі черги відштовхують покупців, тому компанія, яка знайде спосіб позбутися їх, отримає перевагу на ринку. Компанія Amazon не повідомляла про намір відкривати магазини Amazon Go в інших місцях, та водночас заявила, що не планує використовувати безкасову технологію в магазинах Whole Foods Market.

Нагадаємо, керівник інтернет-компанії Amazon Джефф Безос став найбагатшою людиною в історії, його статки сягнули $105,1 млрд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus