USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«O.Torvald» відірвалися на сцені «Бандерштату». Фото

7 Серпня 2017 10:38
Третього фестивального дня публіка, особливо це стосується, як не дивно, дівчат, очікувала на виступ на Головній сцені рок- гурту «O.Torvald». Як зазначили й самі виконавці, їм було надзвичайно приємно отримати запрошення на «Бандерштат».

Перед виходом на сцену виконавців ведучі підкреслили, що не потрібно згадувати ніякі цифри (йдеться про зайняте гуртом місце під час пісенного конкурсу «Євробачення 2017», – ВН), а необхідно просто насолоджуватися музикою.

Рок-гурт надовго заполонив публіку, яка немов зачарована спостерігала за кожним рухом виконавців і невпинно підспівувала кожній пісні. Група виконала найкращі свої композиції та власним звучанням заглушила інші дві сцени фесту. Насамкінець «O.Torvald» пообіцяли приїхати на «Бандерштат» і наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Reb Показати IP 7 Серпня 2017 10:49
Після позорища на євробаченні ще хтось їх слухає?
m Показати IP 7 Серпня 2017 12:00
так, дійсно! скільки понтів було до євробачення, а вийшов такий облом! простіше треба бути!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus