USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Адміністратор McDonalds поставив на місце зухвалого блогера патріотичним віршем

16 Вересня 2018 23:19
У Києві адміністратор McDonalds гідно «відшив» зухвалого блогера-задирику, який почав до нього чіплятися через те, що той не володіє українською мовою.

Інцидент описав сам блогер Андрій Смолій у Фейсбук.

На закид блогера, що його обслуговують на російській мові, адміністратор закладу розповів, що він з Донецька і йому важко говорити українською. У відповідь Смолій почав закидати чоловікові, що, згідно з рішенням Київради, усі послуги в місті повинні бути надані українською мовою і звинуватив адміністратора, що він не шанує свою країну.

Працівник McDonalds гідно відповів блогеру, цитуючи гарний вірш про козаків, в якому звучало вибачення за незнання рідної мови, але при цьому зізнання в любові до своєї країни.

Незважаючи на те, що сам адміністратор з Донецька, який зараз перебуває в окупації, і мама у нього живе в Росії, як сам він розповів, чоловік залишився патріотом України, бо не виїхав у РФ услід за своєю ріднею, а живе і працює у рідній країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я в шоці Показати IP 16 Вересня 2018 23:38
Я такіх дігродів не розумію яка йому різниця на якій мові розмовляють від того шо він зняв це відео він не змінив нічого він тількі показав шо він даун а адміністратор красавчік премію йому треба.
Ііі до Я в шоці Показати IP 17 Вересня 2018 07:42
Блогеру потрібні пепегляди, увага, слава. От воно і шукає теми погарячіше, веде себе придуркувато і провокує...
юрій Показати IP 17 Вересня 2018 00:27
вибачте,но блогер нелюд.
Я Показати IP 17 Вересня 2018 07:18
Бидло-блогер, а адміністратору респект, от тільки задовго він терпить і слухає того дауна
Провізор Показати IP 17 Вересня 2018 11:03
А давайте взагалі послуги тепер будуть надаватись польською мовою або ж іноземні фірми будуть надавати свої послуги своєю мовою. Ви так само будете казати що блогер поганий і адміністратор красавчик? В Україні є законодавство і його потрібно дотримуватись, якщо нема бажання на елементарному рівні розуміти закони то робіть справки що недоумки і Вам простять Ваші погрішності.
1111 Показати IP 17 Вересня 2018 16:39
видать Украину защищать идти он больной, а попиарится здоровый,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus