USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Адмінприміщення та ветеринарний кабінет: чого не вистачає Луцькому зоопарку

18 Вересня 2019 22:01
Комунальному підприємству «Луцький зоопарк» не вистачає корпусу для адміністративного персоналу, також у зоопарку немає ветеринарного кабінету з необхідним обладнанням.

Про це йшлося 18 вересня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Так, наразі у зоопарку утримується 140 видів тварин, з них п’ять видів занесені до Червоної книги України. Мешкають тут різноманітні звірі та птахи притаманні нашому регіону, є також і екзотичні. Відзначимо, що у тварин є й власний приплід у зоопарку, а це вказує на створення умов наближених до природних, зокрема це ведмеді, леви, віслюки, нутрії, лебеді, фазани, примати.

Також у зоопарку облаштували вісім відпочинкових зон із дерев’яними гойдалками, пісочницями, декоративними вітряками, альтанками.

Проте зараз гостро відчутна відсутність корпусу для адміністративного персоналу. За останні роки зоопарк швидко розвивається, а це і збільшення обслуговуючого персоналу для нових експозицій та надання якісних послуг відвідувачам. Потребує реконструкції і копитний ряд зоопарку (олені благородні, лані європейські та інше).

До того ж, берег водойми, яка є на території зоопарку, руйнується та потребує укріплення, задля безпеки відвідувачів підприємства. У зоопарку немає й ветеринарного кабінету з необхідним обладнанням.

Окрім того, необхідно покращити умови і доглядачам тварин зоопарку – спорудити душову, пральню для одягу, оскільки і прибиральники, і годувальники та підсобні робітники працюють фізично.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus