USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Адвоката Трампа підозрюють у банківських махінаціях, - ЗМІ

10 Квітня 2018 14:39
Відносно адвоката президента США Дональда Трампа - Майкла Коена - ведеться розслідування у справі про банківських махінаціях, електронному шахрайстві і фінансових порушеннях.

Про це повідомляє «Сегодня» з посиланням на The Washington Post.

У рамках розслідування співробітники ФБР в понеділок обшукали офіс Коена в Рокфеллеровском центрі в нью-йоркському районі Манхеттен, а також його апартаменти і номер в готелі, який він займав, і вилучили документи про клієнтів юриста і його особисті фінанси.

ФБР також вилучило комп'ютер Коена, особистий телефон, податкову звітність та дані про контакти юриста з Трампом.

Серед вилучених паперів виявили документи, пов'язані з виплатами, зробленими в 2016 році порноактрисі Стормі Деніелс, яка заявляла раніше про статеві стосунки з Трампом. Повідомлялося, що Трамп нібито заплатив їй 130 тисяч доларів за мовчання про зв'язок з ним, коли він був уже одружений на Меланії.

Натомість президент США Дональд Трамп охарактеризував обшуки Федерального бюро розслідувань (ФБР) в офісі та готельному номері його особистого адвоката Майкла Коена як "ганебну ситуацію" та "напад на нашу країну", повідомляє CNN.

"Я щойно почув, що вони увірвалися в кабінет одного з моїх особистих адвокатів... і це ганебна ситуація. Це просто полювання на відьом", - заявив Трамп. За його словами, це атака на усю країну та цінності, що відстоює США.

Президент також критикував генерального прокурора Джефа Сессінгса за те, що він відмовився від спеціального розслідування, заявивши: "Генеральний прокурор зробив жахливу помилку".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus