USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Акція в Луцьку: «Купи книгу Кварцяного – підтримай армію»

26 Вересня 2014 10:29
Благодійний зірковий аукціон-розпродаж на користь хлопців з Нацгвардії з 1141-ї частини, які в кінці вересня повертаються в зону АТО з відпустки, відбудеться у Луцьку.

Придбавши книгу тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного «Футбол – це не тільки перемоги», лучани зможуть долучитися до збору коштів.

Імена відомих талановитих українців, чи то співаків, письменників, чи то політиків, або спортсменів відомі всій країні. Однак, в кожному місті та області є свої герої та не менш талановиті зірки місцевого масштабу, яких поважають і люблять як краяни, так і мешканці інших міст. Тож і наші волинські зірки вирішили долучитися до благодійного аукціону-розпродажу.

Першим список відомих лучан відкрив заслужений тренер України та президент луцької «Волині» Віталій Кварцяний. Харизматичний гуру ФК «Волинь» пропонує усім охочим пожертвувати свої гроші на українську армію, придбавши свою книгу «Футбол – це не тільки перемоги». У книзі йдеться про перші кроки талановитого авторау футболі, про специфіку тренерської роботи та про людей, які творили волинський футбол. Окрім історій про закулісся життя футбольної команди, в книзі є чимало унікальних фото, які ніде раніше не публікувались. Ціна мемуарів Віталій Кварцяного – 100 гривень. Усі виручені кошти підуть на купівлю термобілизни, військових рюкзаків, берців та камуфляжу для лучан-нацгвардійців з 1141-ї частини, які повертаються в зону АТО в кінці вересня.

Книгу з підписом самого Віталія Володимировича можна придбати у групі «Допомога армії|Луцьк» (https://www.facebook.com/groups/1520511114831676, http://vk.com/dopomogarmiilutsk). Обов’язкова умова: бути учасником групи та поділитись посиланням на групу в одній з соцмереж на своїй сторінці! Поспішайте отримати книгу, підписану відомим тренером, їх в наявності не так вже й багато!

Гроші збирають на рахунок в Приватбанку: 6762 4683 9344 4561 (отримувач Анатолій Котлюк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus