USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активи кума Путіна в Україні: чотири нардепи, газ та вугілля

5 Липня 2017 18:39
Український кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук сьогодні не працює в органах української влади й офіційно не має ніякого бізнесу, але його вплив у політиці, силових структурах і бізнесі зростає.

Про це йдеться у сюжеті журналістів проекту «Наші гроші», передає Цензор.Нет.

За їхніми даними, Медведчук підтримує декількох депутатів українського парламенту і має стосунок до видобутку газу, торгівлі підакцизними товарами та вугіллям із тимчасово неподкотрольних шахт Донбасу. Крім того, офіс Медведука в центрі Києва перебуває під охороною приватної компанії, яка за підбором персоналу і спорядження більше схожа на маленьку армію.

Детальніше дивіться у сюжеті:
Як наголошував раніше нардеп Сергій Лещенко, нині олігарх Віктор Медведчук має в Україні кращі умови, ніж за часів президентства Віктора Януковича. Йдеться, зокрема, про ринок скрапленого автомобільного газу, де для нього, як стверджує нардеп, створили «тепличні умови», «зачистивши конкурентів».

Про те, чим вигідний президенту Петру Порошенку Медведчук, та як одіозний політик повернувся у політику та великий бізнес розповідав редактор програми «Гроші», креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань 1+1 Олександр Дубінський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентин Показати IP 6 Липня 2017 07:24
Таких треба розстрілювати на Майдані

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus