USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Амбулаторія на Домни Гордіюк запрацює в грудні

13 Грудня 2017 16:43
Ремонт луцької амбулаторії загальної практики-сімейної медицини на вулиці Домни Гордіюк, 39 уже підходить до завершення, а відкрити медзаклад планують вже цього року.

Про це розповіла директор департаменту фінансів та бюджету Луцької міськради Лілія Єлова під час засідання комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Зі слів Лілії Єлової, для завершення робіт у міському бюджеті необхідно передбачити ще 308 тисяч гривень.

«Ці зміни пропонуємо внести під час розподілу бюджетних коштів на чергову сесію», - розповіла посадовець.

Із цього приводу начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан додав, що кошти підуть на додаткові роботи, які передбачали в проекті.

«308 тисяч гривень підуть на додаткові роботи до основних. Зокрема, це обмотка та інші дрібні роботи щодо благоустрою, а також на закупівлю меблів. Це ж будівництво, завжди щось «вилазить», а зробити потрібно так, щоб потім нічого не перероблювати і не було ніяких підтікань, грибків чи інших проблем. Також

з’ясувалося, що ми маємо робити ремонт приміщення станції швидкої допомоги, вона в одній будівлі з амбулаторією. Передбачалося, що ремонт станції швидкої здійснить обласне управління охорони здоров’я, але тепер там кажуть, що коштів не мають. Тож приміщення віддають нам», - розповів Леонід Карабан.

Члени комісії підтримали пропозицію щодо розподілу бюджетних коштів та рекомендували депутатам підтримати її під засідання сесії.

Зауважимо, як інформувала раніше головний лікар Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 Ганна Кравчук, в амбулаторії зможуть обслуговуватися 10-12 тисяч населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
місцевий Показати IP 13 Грудня 2017 21:18
А де обіцяна швидка, ще і казали дві бригади має бути, невже нас знов надурили, амбулаторія добре віддайте нам і швидку
Марія Показати IP 13 Грудня 2017 21:22
Я памятаю, що обіцяли владці, що перш за все повернуть в місто міські бригади швидкої, які ютяться в селі під Луцьком (Липини), а то 40-й та 33-й не захищені швидкою.
Сороковчанин Показати IP 14 Грудня 2017 09:10
Чесно, не люблю ці амбулаторії, чому? А тому, що приходив на сороковому в амбулаторію, отримуєш від лікаря направлення на щось одне, проходиш там обстеження і знаєте що далі?) з результатом мусиш їхати назад на сороковий, щоб отримати нове направлення кудись, щоб знову їхати в лікарню і там обстежуватися! Коли ти хворий, то тільки і мрієш їздити по нашому місті туди сюди... Було краще коли лікарі були в лікарнях і можна було все робити в одному місці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus