USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Американський волонтер допомагав лучанам вдосконалювати англійську

29 Лютого 2016 10:15
Луцька молодь продовжує удосконалювати англійську за допомогою вечорів EnglishOK – проекту, який здійснюється за підтримки програми «Active Citizens» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна Платформа».

Захід відбувся в антикафе Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку.

На вечір завітали 25 молодих людей, які за допомогою ігор, різноманітних завдань та дебатів спільно долали мовний бар’єр.

Вечори EnglishOK проходять повністю англійською мовою, кожного разу молодь обирає іншу тему для обговорення та дізнається про неї багато нового та цікавого.

Тематикою цього заходу була Австралія та країни Океанії, тож на EnglishOK запросили американського волонтера Сема Абрамса, який має австралійські корені.

Учасники із захопленням слухали його розповідь про нещодавню поїздку до Австралії – він їздив туди святкувати із родиною Новий рік. Звичайно, це свято відрізняється від українського, адже в Австралії дуже спекотно, проте австралійці так само зустрічають прихід нового року неймовірними феєрверками. Волонтер продемонстрував безліч фото із цієї країни, на багатьох із них, до речі, він - із українським прапором. Американець уже довгий час знаходиться у Луцьку, з його слів, наше місто уже стало для нього другим домом.

Також Сем розповів про культуру, традиції австралійців та навчив присутніх австралійського сленгу, що було надзвичайно весело та корисно.

Як і завжди, учасники залишили захід з посмішками, солодкими призами та гарним настроєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus