USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Англійський вечір»: як у Луцьку з гумором долали мовний бар’єр

22 Листопада 2015 08:00
У доброзичливій та дружній атмосфері відбувся EnglishOK-вечір для молодих людей, яких об’єднує бажання вивчати англійську. Про це повідомляє Молодіжний портал Волині.

Зустріч організували у приміщенні Молодіжного центру (Градний узвіз, 5).

Нагадаємо, роботу в команді, цікавий психологічний тест, веселі ігри, обговорення мультфільму і багато інших цікавинок для всіх, хто хоче покращити свій рівень знання, англійської анонсували організатори «EnglishOK-вечору».

EnglishOK-вечір завершився, а вражень та натхнення для подальшого розвитку навичок спілкування англійською в учасників залишилося багато.

Усі надзвичайно задоволені та очікують продовження «англійських вечорів».

Дівчата-організатори EnglishOK-вечору постаралися на славу. Зазвичай, більшість учасників, незнайомих один одному, відчувають певний дискомфорт, коли повинні представитися групі, а під час цього вечора змогли організувати знайомство таким чином, що жоден з учасників не соромився ані трішки.

У надзвичайно доброзичливій та дружній атмосфері зовсім непомітно пролетіли дві години. Учасники заходу змагалися в інтелектуальному конкурсі, поринули спогадами у найщасливіші моменти життя, насміялися, граючи у веселі ігри і, навіть, частково з’ясували сенс життя.

Додому всі розходилися із широкими посмішками, солодкими призами та величезним бажанням повторити такий вечір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олеся Показати IP 22 Листопада 2015 12:58
А чого про це не було повідомлено у мас медіа???!!!
Було Показати IP 22 Листопада 2015 13:00
http://www.volynnews.com/news/society/luchan-zaproshuiut-podolaty-movnyy-baryer-razom/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus