USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Архієрейський хор луцького собору гаряче вітали у Польщі

30 Серпня 2013 16:40
Архієрейський хор «Оранта» луцького кафедрального собору Святої Трійці побував із кількаденною концертною програмою в Польщі на фестивалі «Міжнародні зустрічі з церковною музикою». Про це повідомили в прес-службі Волинської єпархії.

У чотирьох містах – Опалениці, Возьниках, Познані, Вольштині – глядачі мали змогу почути висококласний спів волинського колективу, у виконанні якого звучали твори М. Березовського, Д. Бортнянського, В. Тиможинського та інші.

Як розповіли інформаційній службі єпархії художній керівник і диригент «Оранти» Василь Мойсіюк та директор хору протодиякон Ярослав Місюк, враження дуже позитивні, щоразу шанувальники прекрасного віддячували за виступ гучними оплесками. Особлива подяка парафіянам, жертводавцям, усім, хто фінансово посприяв, аби поїздка відбулася, підкреслили вони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Квітка Показати IP 30 Серпня 2013 21:54
Співали то гарно,а от скільки горіляки випили ті набожники, там же і наш славнозвісні артисти були, в тому числі і Акорд.
Квітці Показати IP 30 Серпня 2013 23:49
А ти, нещасна, в’янула, що тобі не дісталося, і розцвіла, коли не бувши там, дістала нагоду нагадити людям, Смердюча квітка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus