USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Польщі за онлайн-шахрайство затримали українку

17 Серпня 2021 12:44
Прокуратура міста Граєв (Підляське воєводство) взяла під контроль слідство у справі 35-річної громадянки України, яку підозрюють у крадіжці грошей з чужих рахунків.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт прокуратури, українку підозрюють в активній участі в злочинній групі, яка займалася шахрайством з метою привласнення чужих коштів.

Згідно зі слідством, жінка разом з компаньйонами у шахрайський спосіб отримали доступ до чужої банківської картки, в тому числі PIN-коду, після чого вони викрали з рахунку 35 000 злотих.

Читати ще: У Польщі після пожежі помер молодий українець

Після затримання українка визнала свою провину тільки частково, однак це не вберегло її від тимчасового арешту. Рішенням суду жінку відправили за ґрати щонайменше до 2 листопада.

Громадянці України інкримінують злочин, за який передбачено від 6 місяців до 8 років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus