USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Аукціон у Луцьку: надзвичайні речі, виготовлені журналістами. ФОТО

4 Червня 2015 15:23
Волинські медійники не лише майстерно володіють словом. Вони, як творчі натури, не можуть самовиражатися лише в одному просторі. Відтак, творчі пошуки перетворюються в надзвичайні речі. Свою креативність волинські журналісти продемонстрували під час благодійного аукціону сьогодні, 4 червня.

Нагадаємо, вперше на Волині журналісти вирішили відзначити професійне свято по-особливому – організувати благодійний аукціон і виставку-продаж виробів, створених власними руками та руками родичів і друзів. Кошти, зібрані під час акції, будуть витрачені на потреби колег-журналістів, які відстоюють нашу територіальну цілісність і незалежність у зоні АТО.

Аукціон відбувся в приміщенні Палацу культури. Як розповіла одна з організаторів заходу Богдана Стельмах, на аукціон надійшло близько 100 лотів.
«Свого часу цю ідею навесні озвучив Мирослав Ватащук. Ми з ним обговорили і вирішили, що знаково буде розпочати аукціон не онлайн, а напередодні дня журналіста. Кошти, виручені таким способом, підуть на допомогу колегам-журналістам, які зараз перебувають в зоні АТО. А це - і колишній редактор газети «Аверс-прес» Андрій Лев, і Тарас Літковець з ВОДТРК, і оператори ТРК «Аверс» і ВОДТРК, і редактор Ратнівської районної газети. Думаю, найкраще зустріти професійне свято таким заходом», - зазначила на початку аукціону Богдана Стельмах.

Роботи – надзвичайно різноманітні. Представлені тут і вишивка, і листівки, і біжутерія ручної роботи, й елементи домашнього декору, і м’які іграшки, і домашня випічка.

Найдорожчий з оголошених лотів - вишита картина, стартова ціна якої 500 гривень.
Учасники домовилися, що непродані роботи будуть виставлені на онлайн аукціоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЛУЧАНКА Показати IP 4 Червня 2015 17:17
Хто робив фото? Зрозуміло - лоти, а для чого ця жінка з ручкою від дверей і спини жінки з дитиною? Це чиїсь мами, тещі, знайомі...? В чому доцільність таких фото?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus