USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Автобус «Нововолинськ – Луцьк» ледь не збив трьох дітей, – ЗМІ

9 Вересня 2016 11:58
Геройський вчинок здійснила 7 вересня бабуся з Нововолинська, яка зустрічала онука на автобусній зупинці біля 4-ї шахти. Жінка вибігла на дорогу, щоб врятувати трьох дітлахів.

Про це пише «Радар».

Як ідеться в повідомленні, троє дітей назустріч жінці переходили дорогу на пішохідному переході. У цей момент дорогою на великій швидкості, не гальмуючи, проїжджав автобус “Нововолинськ – Луцьк”. Бабуся метнулась на трасу й замахала руками...

Згодом жінка розповіла:

«Мій 8-річний онук і ще двійко школяриків вийшли з маршрутки. Я стою на протилежній зупинці, у народі вона називається «Біля берези». Вони акуратно, як їх у школі й удома навчили, йдуть по «зебрі». Раптом несеться просто на них автобус, діти можуть не встигнути! Вискочила я на дорогу, кричу, показую на малих, на «зебру». А водій тільки подивився й муркнув щось. Це було близько 14-ї години, автобус «Нововолинськ – Луцьк», синій такий. Він рухався з автостанції».

Як з’ясував «Радар», перевізник – Володимир-Волинське АТП, відправка автобуса здійснювалася з АС о 13.55. Геройську, але скромну бабусю звуть Людмила Йосипівна.

До слова, місце, де мало не трапилося лиха, - дійсно аварійне, водії не їдуть – летять. Автобусна зупинка тут не обладнана «кишенею» для заїзду.

До слова, вчора, 8 вересня, на цьому ж місці причіп зіткнувся з зупинкою. На щастя, людей у цей момент на зупинці не було, внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Щоправда, зупинка – розтрощена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зайчик Показати IP 9 Вересня 2016 14:19
Новина на кшталт " мер мало не вс***ався на засіданні"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus