USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Айдар» потребує допомоги. ЗВЕРНЕННЯ

16 Вересня 2014 14:53
Волинян закликають допомогти добровольцям в зоні АТО. Благодійний фонд «Ефективне суспільство» публікує звернення, в якому закликає усіх небайдужих волинян допомогти бійцям з Волині. Зокрема, збираються кошти на потреби 8 афганської сотні самооборони майдану батальйону «Айдар». Благодійники кажуть, після повноцінного укомплектування 8 сотні, кошти підуть на допомогу іншим добровольцям.

Текст звернення подаємо без змін:

"Всі ви добре знаєте про криваві бойові дії на Сході України. Щодня наша країна втрачає вже сотні громадян. Це й військові, й цивільні. Кожний день не лише забирає життя дітей, жінок, стариків, українських вояків, а й посилює загрозу усій нашій країні, але що найгірше – розкручує та примножує машину знищення України, культури, демократичних цінностей. Росія ніколи не завоює Україну, але вона може перетворити її на руїну, що нині робить в Донбасі, чим надовго зупинити наш поступ до успішного, цивілізованого життя

Сьогодні лише Збройні Сили України, Добровольчі батальйони, в яких, до речі з власної волі воюють не тільки українські, а й громадяни інших країн, можуть зупинити ворожу навалу.

Проте їх матеріальне забезпечення є вкрай незадовільним. Якщо регулярні сили мають таке-сяке забезпечення, то добровольчі загони, з точки зору сучасної війни, воюють голими руками. Воюють з добре оснащеним та вишколеним ворогом.

Забезпечити Добровольчі загони, забезпечити належним чином може лише громада.

Ви є її частиною.

Ми, представники громадських організацій звертаємось до вас зробити посильний грошовий внесок на матеріальне забезпечення добровольчих загонів.

Чимало волинян воюють в батальйоні «Айдар». Грошей потрібно багато, але гуртом їх можна зібрати (ознайомтесь тільки з цінами на військове обладнання. Росія на своїх витрачає в рази більше).

Зібрані на наше військо кошти є запорукою тому, що ми, українці ніколи не годуватимемо армію загарбників.

Прізвища усіх добродійників, за їх бажання, буде оприлюднене в місцевих ЗМІ. Кожний з добродійників матиме можливість перевірити рух та використання зафондованих" коштів.

Банківські реквізити для грошового переказу: рах. 26006402901, Благодійний фонд «Ефективне суспільство» (код 38691749), АТ Райфайзен Банк Аваль, МФО 380805. Призначення платежу: «внесок на програму «Допомога 8-й афганській сотні самообороні майдану батальйону «Айдар».

Після повноцінного укомплектування 8-ї сотні кошти підуть на допомогу іншим добровольцям.

Цінники окремих речей, які потребують добровольці.

Бронежилети 6 класу - (орієнтовна вартість за одиницю - до 18 тис. грн.)

Біноклі нічного бачення - (орієнтовна вартість за одиницю - 20 тис. грн.)

Ліхтарі потужні - (орієнтовна вартість за одиницю - 6 тис. грн.)

Бронежилети 4 класу - (орієнтовна вартість за одиницю - до 8 тис. грн.)

Тепловізори - (орієнтовна вартість за одиницю - 50 тис. грн.)

Бойова техніка, медикаменти"

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
баба параска Показати IP 16 Вересня 2014 16:15
А по "царських селах" і по хатах зажершихся депутатів і чиновників не бажаєте пройтися? Ось де бабло осіло за роки незалежності. Думаю що настала пора платити
я Показати IP 16 Вересня 2014 16:39
пора уже давно настала, только они этого не знают...
Самооборона Волині Показати IP 16 Вересня 2014 16:47
Зібрати кошти це , звичайно, благе діло - але ми тримаємо постійний звязок з керівництвом батальону. Володієм інформацією щодо реальних потреб волинських бійців. І можемо запевнити - всі потреби закриваємо, як закривали починаючи з травня місяця. На данний час бійці, які знаходяться на передовій, забезпечені бронежилетами на 100 відсотків, касками, амуніцією, формою, медикаментами,взуттям, а також автотранспортом. В нас виникає резонне питання - хто конкретно з Айдару дає такі запити, на кого цільово має піти допомога? Зокрема ми координуєм потреби і їх реалізацію з командирами рот, начальником штабу та старшиною. І особисто доставляєм щотижня як мінімум. Тільки що спілкувалися з командиром роти афганців - Віктор "Бача". В телефонному режимі. Так от, він заявив що афганці стовідсотково забезпечені, і він нічого не знає про те, що хтось веде збір коштів.
Наталія до Самооборона Волині Показати IP 16 Вересня 2014 17:45
Згідна. Айдарівці казали (на зустрічі), що для них збирають кошти в трьох місцях: на Перемоги (самооборона), на Театральному майдані (жовта палатка), навпроти Там Таму (Діма, здається). Про цих не було мови.
Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 17:06
Вважаю, що потрібно перевірити даний фонд. Впевнений, що ці люди працюють не зовсім чесно, або вже почалась передвиборча гонка за посадами.
Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 17:53
Нiчо не давати!
мельник Показати IP 16 Вересня 2014 19:07
Голосуйте за Народной Фронт!
За до мельник Показати IP 16 Вересня 2014 21:28
народний фронт- за авакова з турчиновим - ви що здуріли ?
Оксана Показати IP 16 Вересня 2014 20:22
Опублікуйте. Айдар не потребує того що зазначено в статті і в них нема ніяких домовленостей
стук-стук Показати IP 16 Вересня 2014 20:37
Вибори на носі - пацанам бабло потрібно)))
Барабашка Показати IP 17 Вересня 2014 11:13
Де ви такі ціни на бронижилет бачили????? Нашим воїнам бронижилети 4-5класу привозять за 2100грн., яких 8 тис.грн. Це що за аферисти????? Гнати в шию. СБУ перевірте дану компанію і всіх на нари.
Тетяна Показати IP 24 Вересня 2014 11:46
Як так можна?!!! Люди ЖИТТЯ своє віддають і здоров"я, а якісь вилупки заробляють на цьому!
Леся Показати IP 18 Жовтня 2014 13:08
Не знаєте де такі ціни ? Це Коломойський ще не всі продав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus