USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Азаров хоче заборонити міліції втручатися в торгівлю на ринках

11 Вересня 2013 13:55
Українській міліції хочуть заборонити втручатися в торгівлю на ринках. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, - повідомляє ТСН.
Так, Кабмін планує схвалити зміни до законодавства, які позбавляють міліцію повноважень складати протоколи за порушення правил торгівлі на ринках. Зі слів прем'єра, серед найбільш поширених нарікань з боку малого і середнього бізнесу є надмірне втручання контролюючих і правоохоронних органів в підприємницьку діяльність.

«Сьогодні такі зміни ми плануємо схвалити і направити до парламенту. Міліції є чим займатися: запобігати злочинам проти життя та здоров'я, честі та гідності людини, проти власності, громадської безпеки тощо», - заявив Азаров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
валютчиця Показати IP 11 Вересня 2013 14:08
І небудуть втручатись в роботу валютчиків? А з когож будуть дань збирати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus