USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Батьки збирають гроші на лікування сина і просять допомоги.ДОКУМЕНТИ

2 Травня 2013 08:03
Гроші на лікування трирічного сина від гострого лімфобластного лейкозу збирають батьки з Володимира-Волинського.

У Марка Мосорука страшний діагноз - гострий лімфобластний лейкоз. Батьки Ольга і Роман просять про допомогу, адже на лікування потрібні значні кошти, яких у сім’ї немає, адже лікують ще й Ольгу від цукрового діабету.
Батьки двох дітей звертаються про допомогу до волинян:

«Напевно, притча про те, що кожен несе такий хрест, який йому до снаги, відома усім. Проте історія родини Мосоруків із Володимира-Волинського змушує мимоволі подивуватися: як їм вдається не опускати рук та не зважати на жорстокі удари долі?»

Оля й Роман Мосоруки ще зовсім молоді. Одружуючись, вони мріяли про велику щасливу родину. Уявляли, як оселю звеселятиме тупіт маленьких ніжок їхніх діточок. Тому коли на світ з’явився первісток, раділи невимовно. Їхнє щастя тривало один рік і два місяці. Жахливий діагноз – менінгіт – обірвав життя крихітного хлопчати. Оля й Роман не знали, куди подітися від болю, що на шматки рвав серця. Напевно, тільки завдяки щирій любові одне до одного та підтримці родини вдалося навчитися жити далі з рубцем на серці.

За два роки після трагедії у подружжя народився ще один хлопчик – Марк, а після нього – Кирил. Молоді батьки тішилися, якими гарними та слухняними ростуть. Та біда, що зовсім неочікувано постукала у двері, знов ледь не вибила ґрунту з-під ніг: страшна недуга вгризлася у тільце трирічного Марка. Йому поставили діагноз «гострий лімфобластний лейкоз».

Зараз Мосоруки борються за життя сина. Однак без допомоги небайдужих людей їм не впоратися. Адже на лікування та реабілітацію потрібні величезні кошти, яких у родини немає. До того ж значна сума йде ще й на лікування Олі, яка страждає на цукровий діабет.

Тож батьки звертаються до усіх людей із добрим серцем: допомогти усім світом урятувати життя маленького Марка.

Реквізити для переказу коштів:
Отримувач: «ПриватБанк»
№ рахунку: 29244825509100
МФО: 305299
ОКПО: 14360570
Кому: Мосорук Ользі Володимирівні
Для поповнення на карту № 4627081202018987

Номер телефону Олі МОСОРУК: 068-047-23-07


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus